E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMancini, F.Bahçeli futbolcuyu isterse...---

Mancini, F.Bahçeli futbolcuyu isterse...

Mancini, F.Bahçeli futbolcuyu isterse...
15 Kasım 2013 - 16:06 borsagundem.com

Mancini, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan yıldız oyuncu için Aysal'dan şok bir yanıt aldı

Caner'in üstün performansı ve genç oyuncunun yokluğunda Ersun Yanal'ın, Kadlec'e forma vermesi yüzünden bu sezon Fenerbahçe formasını sadece 2 kez toplam 98 dakika giyebilen Hasan Ali Kaldırım'ın büyük sıkıntı içinde olduğu bildirildi. Menajeri Ali Egesel'e kendisine Almanya'dan bir takım bulmasını isteyen Hasan Ali'nin durumu milli takımdan arkadaşları sayesinde Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun kulağına kadar gitti.

İTALYA OYUNCUYU KORUYOR
Kerimoğlu, acil sol bek isteyen Mancini'ye durumu aktarırken Hasan Ali, İtalyan hocanın dikkatini çekti. Mancini daha sonra başkan Ünal Aysal'la yaptığı görüşmede oyuncu ile ilgili aldığı bilgileri paylaştı ve İtalya'da milli takım oyuncularının forma bulamamaları halinde transfer olabilmeleri için uygulanan yaptırımlardan bahsetti. Ancak başkan Aysal, "Fenerbahçe, bize vermektense yedek kalması için bizim ödediğimizin iki katını öder. Bu aşamada ben de Fenerbahçe'den oyuncu almam" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx15 Kasım 2013 23:26

    Mancinin kafası bu kadar çalışır.Adam Fenerde yedek kalmış sen onun artığıyla harikalar yaratıcan.Suç sende değil seni oraya teknik direktör yapanda