E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporManchester City FA Cup'ı İlkay Gündoğan'la kazandı---

Manchester City FA Cup'ı İlkay Gündoğan'la kazandı

Manchester City FA Cup'ı İlkay Gündoğan'la kazandı
03 Haziran 2023 - 19:21 borsagundem.com

Manchester City, FA Cup finalinde Manchester United'ı İlkay Gündoğan'ın golleriyle 2-1 yenerek 3 yıl sonra kupada mutlu sona ulaştı.

Manchester City ve Manchester United, FA Cup finali için Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 2-1 biten final maçında Manchester City'nin 3 yıllık kupa hasreti İlkay Gündoğan'ın golleriyle sona erdi. 

Manchester City, İlkay Gündoğan'ın 13. saniye ve 51. dakikalarda attığı gollerle mücadeleyi 2-1 kazandı. Manchester United'ın tek golünü ise 33. dakikada Bruno Fernandes penaltıdan attı.

Manchester City tarihinde 7. kez FA Cup'ı müzesine götürdü.

İlkay FA Cup'ın en erken golünü attı

Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan, 13 saniyeden az bir sürede meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

İngiltere'de top koşturan Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan, The Football Association Challenge Cup finalinde turnuvanın en hızlı golüne imza attı.

İngiltere'de her yıl düzenlenen etkinlikte Manchester City'nin kaptanı, 13 saniyeden az bir sürede meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Wembley Stadyumu'nda Manchester United'a karşı gerçekleşen karşılaşmada golün tam olarak 12.91 saniyede atıldığı duyuruldu.

Takımının ikinci golüne de imza atan futbolcu Manchester City'nin Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek kupaya uzanmasını sağladı.

Erol Bulut İngiltere yolcusu

 

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinin hakemine ırkçılık suçlaması

 

Galatasaray'ın efsane ismi derbiye geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)