E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron Türkiye’ye karşı Haçlı birliği kurmak istiyor---

Macron Türkiye’ye karşı Haçlı birliği kurmak istiyor

Macron Türkiye’ye karşı Haçlı birliği kurmak istiyor
10 Eylül 2020 - 13:48 borsagundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bugün Fransa'da 7 AB üyesiyle gerçekleşecek zirve öncesinde açıklamalarda bulundu. Macron, "Biz Avrupalılar olarak Erdoğan'a karşı sert ve güçlü olmalıyız" ifadesini kullandı.

Bugün Fransa’nın Korsika adasında İtalya, Malta, Portekiz, İspanya, Yunanistan ve Rum Kesimi’ni ağırlayarak Türkiye karşıtı bir mini zirve düzenleyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron açıklamalarda bulundu.

Türkiye ile Yunanistan arasındaki Doğu Akdeniz geriliminin masaya yatırılacağı toplantı öncesinde konuşan Macron, Avrupa Birliği ülkelerine de çağrıda bulundu.

“TÜRKİYE’NİN İSTEĞİNİ NETLEŞTİRMESİ GEREKİYOR”

Uluslararası ajansların “son dakika gelişmesi” uyarısıyla servis ettiği açıklamalarda Macron, “Biz Avrupalılar olarak Erdoğan’a karşı sert ve güçlü olmalıyız” ifadesini kullandı.

Avrupa Birliği’nin ortak bir karar alması ve ortak bir duruşunun olması gerektiğini dile getiren Macron, Herhangi bir gerilimden uzak durmaya çalışıyoruz fakat Türkiye’nin bölgedeki amaç ve isteklerini netleştirmesi gerekiyor. Avrupa’nın Türkiye’ye karşı daha net ve birlik halinde bir tutum sergilemesi gerekiyor” ifadesini kullandı.

Doğu Akdeniz’de beklenen gün geldi

Piyasaları heyecanlandıran iddia: Bir trilyon metreküpün üzerinde!

Yerli zırhlar ilk kez sahaya iniyor! Türkiye'nin yeni nesil silahları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAMİZ KARTALGÖZ10 Eylül 2020 17:23

    RTE ve BAHÇELİ senin dostun değil senin dostun iyi parti, chp ve hdp  değilmi.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU10 Eylül 2020 17:22

    Tabi RTE sevmezsin.daha önce tüm Türkiye deki inşaatları alman, ingiliz fransız firmaları yapar idi.tabi sevmezsiniz RTE daha önce silahları sizden alır idik.şimdi ise en iddalı olduğunuz otomobil de ürettiğimiz zaman sizlere savaşta dahi veremediğimiz zararı da vereceğiz.çünkü güçlü Türkiye sizlerin işlerine gelmiyor.Afrikada üslerimiz var.libya, suriye de ırak ta akdeniz de , eğede karadeniz de karşınıza dimdik dilen RTE ve BAHÇELİ var.karşında basiretsiz ve hiç bir projesi olmayan chp ve lideri yoktur.

  • Bozkurt 10 Eylül 2020 16:30

    Amerika ve Rusyaya taptığımız gibi Macrona da bir gece ansızın gelebiliriz, bir koduk mu oturturuz gideri yapmak gerek!

  • HASAN TOSUN10 Eylül 2020 16:15

    TÜRKİYENİN ARTIK AVRUPA KITASININ ADINI DEĞİŞTİRMESİ ZAMANI GELDİ;AVRUPA EMPERYALİST KITA ADINI VERMELİ VE DÜNYAYA YAYMALI,ESKİ SÖMÜRGECİ VE KAN EMİCİLİĞİNİZ  HALA DEVAM EDİYOR

  • Türkiye10 Eylül 2020 15:39

    bu adami kim fransa cb yapmis adam tam bir mal avrupada yasan Turklerden be muslumanlardan haberi yok galiba bunun yap bakalim oyle bisey ne oluyor

  • Net man 10 Eylül 2020 15:39

    Bu macron harbiden salak çıktı..

  • Ertuğrul 10 Eylül 2020 15:01

    Üç hüç belirleyici AB, Amerika, Rusya. Yanlış politikalar yüzünden hiç biri ile çıkatlarımızı bütünleştiremiyoruz. Katar ve ihvancılar ile bir yere kadar

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU10 Eylül 2020 17:25

    Bunlar bizim namusumuza çökmek istiyorlar senin için bir mahsuru yoksa bizi ilgilendirmez.

  • Bozkurt 10 Eylül 2020 14:58

    Başbuğlarımız Bahçeli ve Erdoğan önderliğinde Osmanlının gelen ayak seslerini duyunca hepsi panikledi.

  • R.Demir10 Eylül 2020 14:56

    Macaron biz Zaten Biliyoruz içimizdeki Dingiller bilmiyor yada onlarda Haçlı keferesi Sıkıntı yok Reis in dediği gibi Topunuz gelin ki Bizde pası atalim üzerimizden Macaron Türk derki Elhamdülillah Müslümanım Sonrada Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷🇹🇷🇹🇷zoruna giden begenmesin

  • ALPTUĞ10 Eylül 2020 14:45

    Tarihin ezikliği var bu şerefsizler de,savunma bakanımız diyor ya geldikleri gibi giderler onlar bunun ne demek olduğunu anladılar.

  • fafa10 Eylül 2020 14:35

    Bu adam tam salak.Avrupa'nın çıkarları ,Türkiye'nin çıkarlarıyla iç içe,bunda kesinlikle başarılı olamayacak.Kifayetsiz muhteris,kininde boğulacaksın.Afrika'yı sömürdüğünüz yeter;Afrikalı da uyandı,kurtuluşunuz yok.Çin ve Türkiye maskenizi düşürdü.

  • emrah10 Eylül 2020 14:27

    Bu durumdan kurtulmanın yolu akıldan geçer Fransa şuan avrupayı bize karşı birlik yaparsa bizde bu birliği bozacak akıl ve fikirler üretebiliriz mesala ispanya gel kardeşim bu akdenizde gazmı çıkıyor gel beraber çıkaralım %20 si senin olsun avrupa batan gemi , gel benim gemiye kendini kurtar

  • Mehmet10 Eylül 2020 14:03

    Tabii de düşmanlık yapmak ister. . Afrika somurgeleri Türkiye sayesinde elden çıkmak üzere. . . Üretim yok sömürü gelirleri de elden çıkıyor. Bence macron panik te. .. Fekat yapabileceği hiç bir şey de yok..

  • Serkan10 Eylül 2020 13:59

    Eski tarihteki zihniyetler hiç değişmemiş Avrupa da. Biz değişiyor sanıyorduk, yanılmışız galiba. Adil ve dogru bir Avrupa olması tüm dunya için iyi olurdu. Çıkarcı bir Avrupa ile anlaşmak çok zor olur tahminimce