E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMacron, Lübnan için yardım sözü verdi---

Macron, Lübnan için yardım sözü verdi

Macron, Lübnan için yardım sözü verdi
04 Ağustos 2021 - 16:44 borsagundem.com

Macron, Beyrut Limanı’ndaki patlamanın yıldönümü münasebetiyle bugün düzenlenen bağış konferansında bir yıl içinde Lübnan için 100 milyon euro değerinde acil yardım ve 500 bin doz yeni tip korona virüs aşısı sözü verdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Lübnan’da 214 kişinin ölümüne, 6 binden fazla kişinin yaralanmasına ve milyarlarca dolarlık maddi hasara neden olan patlamanın birinci yıl dönümünde Birleşmiş Milletler’in (BM) himayesinde video konferans aracılığıyla yapılan konferansta açıkladığı bu yardım eğitim, tarım ve gıda sektörlerini de içerecek.

Fransa Cumhurbaşkanı, Beyrut Limanı’ndaki patlamayla ilgili Lübnanlı yetkililerin halka gerçeği ve şeffaflığı borçlu olduğunu söylerken, bu felaketten bir yıl sonra soruşturmanın sonuçları henüz açıklanmadı.

Macron konuya ilişkin konuşmasında, “Fransa ve diğer ülkeler tüm bilgileri sağlamak için işbirliği yaptı. Tüm Lübnan halkının sonuçlarını beklediği soruşturma çerçevesinde gerekli olan her türlü teknik işbirliğine hazırız” dedi.

Macron'dan zorunlu aşı karşıtı gençlere cevap

 

Casus yazılım skandalı Macron'a uzandı

 

Casus yazılım skandalı Macron'a uzandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)