E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLüksemburg Menkul Kıymetler Borsası’nın yeni CEO’su açıklandı---

Lüksemburg Menkul Kıymetler Borsası’nın yeni CEO’su açıklandı

Lüksemburg Menkul Kıymetler Borsası’nın yeni CEO’su açıklandı
08 Aralık 2020 - 16:13 borsagundem.com

Lüksemburg Menkul Kıymetler Borsası’nın (LuxSE) yönetim kurulu üyeleri, Julie Becker’i LuxSE’nin yeni CEO’su ve İcra Komitesi Başkanı olarak seçti.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Julie Becker 21 Nisan 2021’de Lüksemburg Menkul Kıymetler Borsası’nın (LuxSE) CEO’su olarak göreve başlayacak. Bu tarihte gelecek Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek ve mevcut CEO Robert Scharfe, borsada geçirdiği 9 yıllık görev süresinin sonuna gelecek. Robert Scharfe ve Julie Becker önümüzdeki aylarda, sorunsuz bir geçiş süreci sağlamak için birlikte çalışacak.

LuxSE Yönetim Kurulu Başkanı Frank Wagener, “geçtiğimiz 7 yılda, Julie Becker, LuxSE’yi parlak bir geleceğe götürecek vizyona, kabiliyetlere, inovatif ruha ve liderliğe sahip olduğunu kanıtladı. Becker’in liderliğine LuxSE’nin gelişeceğinden ve dünyadaki pozisyonunu daha da güçlendireceğinden şüphem yok. Geçtiğimiz yıllarda, Robert Scharfe’nin yönetiminde önemli bir büyüme ve başarı görüldü. Kurul adına, katkılarından ve bağlılığından dolayı teşekkür eder, Julie Becker’ı bu önemli görevinden dolayı kutlarım” dedi.

Basamakları tırmandı
Julie Becker’ın uzmanlık alanı sermaye piyasalarıyla ilgili düzenlemeler ve hukuki konular. Becker, LuxSE’ye 2013’ün Haziran ayında dahil oldu ve yalnızca iki yıl sonra şirketin İcra Kurulu’na katıldı. 2019 yılının Aralık ayında CEO vekili olarak görev yaptı. İnovatif bir sürdürülebilir finans uzmanı olarak tanınan Becker, 2016 yılında dünya çapında sürdürülebilir yatırımı sağlamak için, Birleşmiş Milletler’den ödül alan Luxembourg Green Exchange’i (LGX) kurdu.

Finextra’nın haberine göre, geçtiğimiz yıllarda Julie Becker LuxSE ve LGX’i dünya çapında forumlarda ve konferanslarda temsil etti. Aynı zamanda 2016 ve 2018 yılları arasında, sürdürülebilir finans konusunda, Avrupa Birliği’nin Üst Düzey Uzman Grubu içinde yer aldı. Becker, Lüksemburg’un sermaye piyasalarına özel olarak kurulan sektör birliği LuxCMA’nın da başkanı.

Arnaud Delestienne İcra Kurulu’na katıldı
LuxSE’nin Yönetim Kurulu aynı zamanda, 1 Ocak 2021 itibarıyla Arnaud Delestienne’i İcra Kurulu üyeliğine atadı. Arnaud Delestienne, şirkete bu yıl Eylül ayında, Uluslararası Sermaye Piyasaları Direktörü olarak katıldı. Bu görev dahilinde, LuxSE’nin önemli uluslararası birincil piyasa aktivitelerine yön veriyor ve şirketin tüm ticari ve pazarlama stratejisini şekillendiriyor.

Arnaud Delestienne, daha önce Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı ve Eurobond birimini yönettiği Clearstrem’den 23 yıllık tecrübesini getirdi.

1 Ocak 2021’den itibaren, LuxSE’nin İcra Komitesi şu üyelerden oluşacak: Robert Scharfe (CEO), Julie Becker (Vekil CEO and 21 April 2021 itibarıyla CEO), Pierre Schoonbroodt (üye), Laurent Pulinckx (üye) and Arnaud Delestienne (üye).

 

Euro, ECB öncesi sakin

 

Çavuşoğlu: AB ile sorunları ancak diyalog ve diplomasiyle çözebiliriz

 

Euro Bölgesi'nde istihdam üçüncü çeyrekte arttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)