E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinLokantada kedi eti skandalı---

Lokantada kedi eti skandalı

Lokantada kedi eti skandalı
23 Aralık 2016 - 23:34 borsagundem.com

Zabıtaların denetime gittiği lokantada kedi eti ve kaçak et ele geçirildi.

Akçakale Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde Suriyeli sığınmacıların işlettiği iş yerinde kedi eti ile kaçak kesilmiş 400 kilogram et ele geçirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekipleri, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Süleyman Şah Konaklama Tesisi yakınların bulunan Suriyeli sığınmacıların işlettiği 4 iş yerinde denetim yaptı.Ekipler, bir lokantada kedi eti, deri ve ayakları ile kaçak kesilmiş 400 kilogram et ele geçirdi. Etlere el koyan ekipler, iş yerlerini mühürledi, baraka türü olan iş yerlerini de kaldırdı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, halkın sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek "Zabıta ekiplerimiz denetimlerine aralıksız devam edecektir. Ayrıca bugün yapılan denetimlerde halksağlığını tehdit eden yaklaşık 400 kilogram et ve balık imha edilerek Suriyelilerin lokanta olarak faaliyet gösterdikleri barakalar kaldırılarak haklarında yasal işlem yapıldı" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pislik24 Aralık 2016 21:38

    Düşünsene arkadaşlarla oturdun bohem sohbet ediyosun. Adam orda sen yerken seni izliyo. Ulan nasıl zevk alır. Bide hesap öderken paranı alır yine doruk yapar. Sonra hayalini kurar. Ulan Bi çözüm bulamadılar bu sapkın insanların pisliğine. Ne biçim devlet. Yuhh

  • Hukukmu gugukmu24 Aralık 2016 21:30

    Mideme gidecek şeyin ordan bağırsağıma ordan kanıma. Yani benliğim olacak nesne zehirmiş. İstenmeden bedene sokulan şey HÜKMÜNDEDİR. Tecavüzden farkı yok. İdam istiyoruzz. Yoksa hep yapıcaklar bunu. Çünkü işlemesi çok kolay ve tecavüz bu.

  • İnsanlığa parmak24 Aralık 2016 21:27

    Bune yaa Allah sizi mustehak olduğunuzu versin. Aç mı kaldınız ki ne menem etleri millete yedirerek para kazanıyosunuz. Insan kuru ekmek bulur ama böyle iş yapıp insanlığa karşı suç işlememeli. Bu tip suçların cezası cinayete teşebbüs olmalı.