E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLeyen: Brexit ertelenebilir---

Leyen: Brexit ertelenebilir

Leyen: Brexit ertelenebilir
27 Aralık 2019 - 13:11 borsagundem.com

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Brexit sürecinin Aralık 2020’ye kadar uzatılması gerekebileceği uyarısını yaptı

Von der Leyen, Les Echos’a verdiği bir röportajda, “Önümüzdeki kısıtlı zaman konusunda oldukça endişeliyim. Yapmamız gerekenler arasında bir serbest ticaret anlaşması oluşturmanın yanında başka şeyler de var” dedi.

İki tarafından da “bu kadar kısa bir sürede bütün bu müzakerelerin tamamlanıp tamamlanamayacağını düşünmesi” gerektiğini söyleyen von der Leyen, bir ertelemeye daha ihtiyaç duyulabileceğini belirtti:
“Bir Brexit ertelemesine daha ihtiyaç duyulup duyulmadığını görmek için, sürecin yıl ortasında yeniden gözden geçirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum.”

Birleşik Krallık parlamentosu geçen hafta, söz konusu sürecin daha fazla ertelenmemesini öngören Ayrılık Anlaşması’nın son taslağını onaylamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Brexit iptal olsa27 Aralık 2019 14:09

    Maalesef Trump karakterine benzeyen Boris diye birisi İngiltere'nin yönetimine geldi laftan anlar mı acaba, sayın Ursula von der leyen 😊.. Ayrıca ne gerek vardı brexit mrexit.. Avrupa birliği candır kıymetini bilene..

  • Ab projesi hep ölü bir yatırımdı27 Aralık 2019 19:14

    İngilizler Belçika sömürgesi olmayı reddettiler. Bundan daha doğal ne olabilir?