E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLavrov'dan Putin-Zelenskiy görüşmesi hakkında açıklama---

Lavrov'dan Putin-Zelenskiy görüşmesi hakkında açıklama

Lavrov'dan Putin-Zelenskiy görüşmesi hakkında açıklama
28 Mart 2022 - 14:31 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, liderler arasında görüşmelerin, temel konuların çözülmesine yakın gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Putin ile Ukraynalı mevkidaşı Zelenskiy arasındaki muhtemel görüşmenin, iki taraf önemli konularda anlaşmaya yakın olduğunda gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

Sırp medya kuruluşlarına konuşan Lavrov, Putin ve Zelenskiy arasında görüş alışverişinin şu anki çatışma ters tepebileceğini ifade etti.

Türkiye'de taraflar arasında gerçekleşecek müzakereye de değinen Lavrov "Rusya ile Ukrayna arasındaki yüz yüze müzakereler bugün-yarın İstanbulda yeniden başlayacak. Müzakerelerin başarılı sonuçlanmasını ümit ediyoruz" dedi.

Heyetler İstanbul'a geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu28 Mart 2022 22:43

    ukrayna silah teslim eder,kayıtsız şartsız teslim olursa anlaşma olur,aksi takdirde bu savaş asla bitmez.kahrolsun naziler,zafer solcuların ve devrimcilerin olucak.