E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLas Vegas saldırganı emlak milyoneri çıktı---

Las Vegas saldırganı emlak milyoneri çıktı

Las Vegas saldırganı emlak milyoneri çıktı
03 Ekim 2017 - 01:24 borsagundem.com

Las Vegas'ı kana bulayan saldırganının multimilyoner bir emlak yatırımcısı olduğu bildirildi. Ünlü silah firması Lockheed Martin'de de bir süre çalıştığı öğrenilen Paddok'un babasının da eski bir banka soyguncusu olduğu ortaya çıktı

ABD'nin Las Vegas kentindeki konseri kana bulayan ve 59 kişiyi öldürüp 500'den fazla kişiyi yaraladıktan sonra intihar eden Stephen Paddock ile ilgili flaş bilgiler geliyor. Eski bir banka soyguncusunun oğlu olan Paddock multimilyoner bir emlak yatırımcısı çıktı. 

64 yaşındaki Stephen Paddock Las Vegas'a 128 km uzaklıkta bulunan Mesquite'de yaşayan emekli bir muhasebeciydi. Eşinden boşandıktan sonra Mesquite'de Marilou Danley birlikte yaşamaya başladı.

KARDEŞİ: KUMAR OYNARDI

Erkek kardeşi Eric Paddock'a göre daha önce şiddet eğilimi olduğuna dair hiç bir belirti yoktu. İngiliz Reuters’a telefonla konuşurken sesi titreyen Eric Paddock, “Dehşete düştük. Şaşkınız. Kurbanlara taziyelerimizi iletiyoruz. O silahları hangi cehennemden almış? Aracıyla gider Las Vegas’ta kumar oynar, burritos yerdi. Dini ya da siyasi bir bağlantısı da yoktu" dedi.

BABALARI BANKA SOYGUNCUSU

Erkek kardeşinin ifadelerine göre babaları Benjamin Hoskins Paddock, bir banka soyguncusu olarak 10 Haziran 1969 - 5 Mayıs 1977 arasında FBI'ın çok arananlar listesinde bulunuyordu.

CNN International'ın haberine göre, Paddock'un babası 1969 da hapishaneden kaçtı ve 1978'de Oregon'da yakalanana kadar burada yaşadı. Eric Paddock babalarının birkaç sene önce öldüğünü ve kendisi doğduğunda babasının kaçak olduğunu söyledi. Annesi ve babası 8 yıllık bir evliliğin ardından 27 yıl önce boşandı ve annesi Los Angeles'ta yaşamaya başladı. Boşanmalarının ardından annesi ve babası arasındaki tüm iletişim kesilmişti.

Stephen Paddock'un erkek kardeşiyle en son İrma kasırgası sonrası mesajla görüştüğü belirtildi. Annesi ile ise en son bir hafta önce telefonda konuştu.

Uzmanlar Stephen Paddock'un evinde yaptığı araştırmada silahlar ve cephanelikler bulduklarını açıkladılar.

Las Vegas Metropolitan Polis Şerifi Joseph Lombardo'nun yaptığı açıklamada Paddock'un ev arkadaşı Marilou Danley'in ise saldırı sırasında Filipinler'de olduğunu belirtildi.

Paddock'un erkek kardeşinin ifadelerine göre, Las Vegas saldırganı multimilyoner bir emlak yatırımcısıydı. Küçükken bozuk para koleksiyonu yapıyordu ve en son 90 yaşındaki annesine yürüteç göndermişti.

ÜNLÜ SİLAH ŞİRKETİ LOCKHEED MARTIN'DE ÇALIŞTI

Av ve balıkçılık lisansı ile pilot brövesi bulunan Stephen Paddock şimdiye kadar herhangi bir suç eylemine katılmamıştı, sicili temizdi. Bir ara havacılık ve silah şirketi Lockheed Martin’de iç denetçi olarak çalışan Paddock, Mesquite’de bir bina yönetiminde görev almıştı. Paddock’un sosyal medya hesaplarının bulunmaması da dikkat çekti.

FBI: Las Vegas saldırganının DEAŞ ile bağlantısı yok

 

Las Vegas'ta konsere silahlı saldırı

 

Ünlü Türk CEO Las Vegas'ta saldırıyı yaşadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çoban03 Ekim 2017 07:12

    Abd nin eğitmediği deaşlılardan biri sizin ortadoğuda yaptığınız şeytanca planınızın beklenmeyen parçası.