E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKulüpler yayıncı kuruluşa dava açıyor---

Kulüpler yayıncı kuruluşa dava açıyor

Kulüpler yayıncı kuruluşa dava açıyor
25 Nisan 2020 - 16:15 borsagundem.com

Korona virüs sebebiyle liglerin askıya alınması İtalya'yı karıştırdı. Serie A'da mücadele eden takımlar, ödemelerin gecikmesi durumunda yayıncı kuruluşları mahkemeye verecek.

İtalya Serie A'da yer alan takımlar, corona virüsü sebebiyle lige verilen ara sebebiyle ödeme yapmayan yayıncı kuruluşlar Sky Sports, DAZN ve IMG hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; yayıncı kuruluşlar, 233 milyon avroluk son ödeme paketinin zamana yayılmasını talep etti. Kulüpler ise bu öneriyi reddederek ödemenin mevcut sözleşmenin zaman çizelgesine sadık kalınarak yapılmasını istedi.

Yayıncı kuruluşlara ihtarname gönderen Serie A ekipleri, ödemelerde sorun yaşanması halinde dava açılacağını iletti. İtalyan basını, taraflar arasında uzlaşma sağlanmasının beklenmediği belirtiliyor.

Borçlu kulüpleri nasıl bir son bekliyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie25 Nisan 2020 19:17

    Ben yayıncı kuruluş yerinde olsam paralarını euro yerine TL olarak verirdim. Güçlü TL ile klüplerin ağzını kapatırdı :)

  • Sabuncu 25 Nisan 2020 21:17

    Hey okim okim ! Hatırlarsın ben sabuncu . Yaklaşık bir yıldır temizlik işindeyim , sabun üretiyorum. Bu sıralarda virüsten hammaddem azaldı , İsrail’den istedim gelecek inşaAllah. Ama istersen senden de temin edebilirim. Fiat mı ? Önemli değil para gani artık biz de küreselci olduk ha ha ha

  • Aile 25 Nisan 2020 18:01

    Cocukları evde ıyım bence kötu İnternet bağişlik olacak insallah durum duzelir İnternet hastalık biter bence gece İnternet kapalı olsun beyin bozuluyor hele cocukların

  • ..25 Nisan 2020 16:35

    lig oynanmıyor yayıncı da kazanamıyor neyin davası bu. aç klüpler 

  • kılıç25 Nisan 2020 16:32

    ÇOCUKLAR OKULDAN OLDU İNSANLAR İŞİNDEN OLDU HERKESİ KORKU SARDI AMA BU İNSANLAR NASIL YAŞAYACAK.VİRÜS DEGİL BELKİDE KORKU ÖLDÜRECEK.

  • Nedim25 Nisan 2020 16:26

    Açarsınız tabi!  Zamanında sizi besledi besledi!  Siz de hiç akıllanmadınız akıl almaz paralar harcadınız çar çur ettiniz!    Şimdi açın davanızı!   Ne olacaksa!