E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıKripto para çetesi çökertildi---

Kripto para çetesi çökertildi

Kripto para çetesi çökertildi
17 Temmuz 2021 - 14:27 borsagundem.com

Ukraynalı bir çetenin, PS4’leri kripto para madenciliği için kullandığı ortaya çıktı. Çete üyeleri tespit edildi ve yakalandı

Ukrayna polisi, popüler bir futbol oyunu olan FIFA 21'den kripto para birimleri ve nadir oyuncular çıkarmak için binlerce Playstation 4 oyun konsolundan oluşan bir çiftliği devirdi. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), 8 Temmuz’da Vinnytsia şehrinde büyük bir enerji sarfiyatını araştırırken, 3.800 PlayStation 4 Slim oyun konsolu ile dolu bir depo keşfetti.

İlk raporlara göre konsollar, grafik kartları ve CPU’lar ile birlikte kripto para madenciliği yapıyordu.

SBU , çiftliğin yakındaki bir elektrik santralinden 255.000 $ değerinde elektrik çaldığını ve Vinnitsa’nın bazı bölgelerinde kesintilere neden olduğunu tahmin ediyor. Hırsızlar ağır bir para cezası ödemek zorunda kalabilir veya üç yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Dogecoin'in kurucusundan kripto para yorumu

BoA Bitcoin vadeli işlemlerine yeşil ışık yakınca fiyat sıçradı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zinbargo18 Temmuz 2021 23:06

    türk borsasına girilmez şu dönem. sonra da gelip ağlamayın burada. kim kime dum duma dönemi. güven sıfır.

  • Mehmet17 Temmuz 2021 18:47

    Bizim borsaya da el atsinlar. Derin hisse bu seferde bir tane siberguvenlik hissesini pazarlamakla meşgul herhalde. Surekli siber guvenlik masali anlatiyor. Hubvc ve logistic bitti sanirim, elden ciktilar hepsini

  • BORSACI17 Temmuz 2021 16:59

    borsamızda çete varlıgı bariz ama hiç bir allahın yetkilisi çıt çıkartmıyor ihlasların tamamı yatırımcıyı soyup bitirdi trilyonlarca para çarptı mücahit ören çete başı kuruldugundan beri borsada tokatcılık geliri ile şirketerini çogaltıyorsada fetö gibi bir yapısı var.

  • Kötü haber17 Temmuz 2021 15:43

    Bu haber ne kadar kötü eşeğin aklına karpuz kabuğunu füşürdünüz şimdi bizimkiler kaçak kazı yapacak vatandaş kayıp kaçaktan cezasını ödeyecek bu epdk da bu olayları izleyip vatandaşa ödeyeceksiniz diyecek vay benim başıma gelenler...

  • Ser17 Temmuz 2021 14:41

    Kripto parakarın kendisi çete! Hiç bir karşılığı olmayan bu sahte paraları üretip üretip, yalancı bir arguman oluşturup alıcı toplayarak satıyorlar insanlara. Sahte paraları insanların eline veriyorlar gercek paraları kasalarına dolduruyorlar.