E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBoA Bitcoin vadeli işlemlerine yeşil ışık yakınca fiyat sıçradı---

BoA Bitcoin vadeli işlemlerine yeşil ışık yakınca fiyat sıçradı

BoA Bitcoin vadeli işlemlerine yeşil ışık yakınca fiyat sıçradı
17 Temmuz 2021 - 10:38 borsagundem.com

Önde gelen bankacılık kurumu Bitcoin vadeli işlemlerine yeşil ışık yakınca fiyat 31.000 dolardan sekti

42.000 dolara yolculuk mümkün mü?
Cointelegraph Piyasalar ve TradingView'den elde edilen verilere göre, BTC/USD paritesi 31.000 doları aşağı yönde kırmak için birkaç kez test etmesine rağmen boğaların savunması başarılı oldu.

Bank of America'nın Bitcoin vadeli işlemlerine devam ettiğini gösteren ancak henüz doğrulanmamış raporların ortaya çıkmasıyla 32.000 dolara yakın bir hareket başladı.

Popüler trader Michaël van de Poppe, perşembe günü 31.000 doların Bitcoin için son sınır olduğunu, kaybedilmesi durumunda 29.000, hatta 24.000 dolara kadar düşüş görülebileceğini söylemişti.

Bir başka trader Crypto Ed ise kararsız şfadeler kullandı. Haftanın başlarında, Bitcoin'in şok toparlanması gerçekleştirebileceğini ve 30.000 dolarlık desteğe düşmeden önce 42.000 dolara doğru yükselebileceğini iddia etmişti.

Güncellemesinde, "BTC'nin düşüş görmesi, bu sıçramanın devam etmesi fikrini geçersiz kılıyor" diye yazdı. Geleneksel olarak BTC ile ters orantılı çalışan ABD dolar para birimi endeksi (DXY) düşse dahi boğalara önemli ölçüde yardımcı olmayacaktır, diye ekledi.

Bu arada yeni veriler, mevcut fiyat seviyelerinde kayda değer zincir üstü aktivitenin gerçekleştiğini gösteriyor.

Zincir üstü izleme kaynağı Glassnode'a göre, Bitcoin arzının yüzde 9,93'ü 31.000 ila 34.300 dolar arasında hareket etti. Hem alıcı hem de satıcılar için bu bölgede yoğun ilgi gözlendi.

Firma, "Bu durum, 12 bin dolardan bu yana inandırıcı şekilde gerçekleşen en büyük hacim kümesi" yorumunu yaptı.

Daha önce Cointelegraph, son haftalarda "sat" yerine "satın al" duygusunun ağır bastığını, hem küçük hem de büyük yatırımcıların kafasında 30.000 doların kritik bir seviye haline geldiğini yazmıştı.

Altcoin'ler kendi yağında kavruluyor
Bu arada altcoin'ler, hafta sona ererken kripto para piyasalarında yükseliş duyarlılığına işaret etmedi.

Piyasa değerine göre ilk 50 sıradaki token, BTC/USD paritesindekine kıyasla daha büyük kayıp yaşadı. Değer kayıpları yüzde 12'ye ulaştı.

En büyük altcoin olan Ether (ETH), 1.800 dolar civarında çok önemli bir destek bölgesine ulaşırken. Analist Poppe, volatilitenin yeniden başlamasından önce birikim döneminin yaşanacağına dair ipucu verdi.

Bu arada Bitcoin'in piyasa hakimiyeti yüzde 46'ya ulaştı.

Bitcoin'de çöküşün suçlusu bulundu!

Twitter'ın CEO'sundan Bitcoin atağı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)