E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKripto Faruk gizli bir sistem kurmuş!---

Kripto Faruk gizli bir sistem kurmuş!

Kripto Faruk gizli bir sistem kurmuş!
18 Mayıs 2021 - 09:56 borsagundem.com

Avukatlarıyla birlikte icra memurlarını da yanlarına alan Thodex mağdurları, şirketin Kadıköy'deki yönetim ofisine geldi. Mağdur avukatı Sinan Keskin, "Ofis içerisinde coinlerin yer aldığı gizli bir sistem gördük" dedi.

Binlerce kişinin mağdur olduğu kripto para borsası Thodex vurgununa ilişkin ilk haciz işlemi gerçekleştirildi.

Polis ekiplerinin de eşlik ettiği haciz işleminde içeride bulunan bilgisayar, televizyon ve bulaşık makinesi gibi eşyaların değer tespiti yapıldı. Yaklaşık 2 saat değer tespiti yapılan eşyaların muhafaza altına alınması işleminin, daha sonra gerçekleştirileceği belirtildi.

Öte yandan, şirkete ait 3 otomobile de haciz işlemi uygulandığı öğrenildi.

Yaşanan gelişme sonrası konuyla ilişkin konuşan mağdur avukatı Sinan Keskin, şunları söyledi:

Müvekkillerimin hak ve menfaatleri gereğince İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü'nün dosyasına istinaden firmanın Kadıköy'deki merkezinde uygulamış bulunmaktayız. Haciz işlemlerine istinaden içeride bulunan değerli eşya ve mallara haciz tutanağı düzenleyerek tesis ettik. İçeride çeşitli miktarlarda değerli eşyalar olduğunu gördük. Aynı zamanda coinlerin saklandığı bir sistem odası olduğunu gördük. Bunlar da haciz tutanağına geçirildi. Ayrıca şirket nezdinde bulunan 3 tane lüks araca haciz işlemi uygulandı. Biz bu süreçte mağdurların kayıplarının karşılanması konusunda başvurular yapmaya devam edeceğiz.

 

Thodex genel merkezinde ilk haciz!

 

Thodex soruşturmasında kilidi çözecek 3 isim: Firari yenge de aranıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)