E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin'den Soçi zirvesi açıklaması---

Kremlin'den Soçi zirvesi açıklaması

Kremlin'den Soçi zirvesi açıklaması
05 Eylül 2023 - 13:48 borsagundem.com

Putin'in Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkanı ile Rusya lideri arasındaki görüşmelerde bir anlaşma imzalanmasının söz konusu olmadığını söyledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türkiye lideri Recep Tayyip Erdoğan arasındaki Soçi görüşmelerinin amacı saatleri karşılaştırmaktı ve bu hedef gerçekleştirildi. Herhangi bir belge veya yazılı anlaşma üzerinde anlaşmaya varma planının olmadığını belirtti.

Peskov, “Herhangi bir yazılı belgenin veya anlaşmanın yapılması planlanmamaktadır. Dünkü günün temel amacı, iki ülke arasındaki çok yönlü ilişkilerin derinliğini görmekti ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunarak birbirimizin pozisyonlarını anlamaktı, yani doğrudan ilk ağızdan. Bu hedefe ulaşıldı ve son derece yapıcı ve verimli görüşmeler gerçekleşti, ancak belirli bir anlaşmaya varmak pek mümkün değildi.” dedi.

Putin'den Erdoğan'a 'belgesel' jesti

 

Erdoğan ve Putin'den tahıl koridoru açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)