E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin'den çak çak açıklaması: İkili işbirliklerinin temeli---

Kremlin'den çak çak açıklaması: İkili işbirliklerinin temeli

Kremlin'den çak çak açıklaması: İkili işbirliklerinin temeli
04 Aralık 2018 - 05:34 borsagundem.com

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın G-20 zirvesindeki samimi selamlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada yakın kişisel ilişkilerin etkili ikili işbirliklerinin temeli olduğu bildirildi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Arjantin'deki G-20 zirvesine katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın çok konuşulan samimi selamlaşmasına ilişkin açıklama yaptı.

Putin’in Selman ile tokalaşmasını iki ülke arasındaki sıcak dostluk şeklinde yorumlayan Peskov, Putin'in daha önce hiçbir liderle böyle selamlaşmadığını ifade etti.

"İLİŞKİLERİN DAHA DA GELİŞMESİNİN GÖSTERGESİ"

Yakın kişisel ilişiklerin etkili ikili işbirliklerinin temeli olduğunu ifade eden Perkov, bunun Rusya ve Suudi Arabistan arasında ikili ilişkilerin daha da gelişmesinin göstergesi olduğunu söyledi.

Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmüştü. İkilinin ilginç selamlaşması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Çak çaktan sonra... Rusya, Suudi Arabistan'dan ek yatırım bekliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • menfaatDünyası04 Aralık 2018 09:20

    Petrol/gaz arzında iki önemli ülke. Fiyatlarda belirleyiciler. Tabiki anlaşacaklar. Ancak SA, ABD yörüngesinden çıkamaz ipi kısa, bir yere  kadar kanka sonra...

  • Merve04 Aralık 2018 09:04

    daha ne kadar iğrenç olabilirsiniz merak ediyorum

  • Recai04 Aralık 2018 07:32

    Putin abd ve Avrupa'dan kovulan ülkeleri kendi yanima çekmeye çalışıyor. ABD'den kovulan ülkeler de Putin'i kullanıp kiskandirnaya, geri dönmeye çalışıyor. Osmanlı haremindeki kadınlar gibi entrika ceviriyorlar