E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKral Charles ve eşine yumurtalı saldırı---

Kral Charles ve eşine yumurtalı saldırı

Kral Charles ve eşine yumurtalı saldırı
10 Kasım 2022 - 07:14 borsagundem.com

Kral Charles ve eşi, York kentinde yumurtalı saldırıya uğradılar.

Kral Charles ve eşi Camilla Parker'ın York ziyaretleri sırasında çok hoş olmayan bir olay yaşandı.

Olay kral ve kraliçenin Yorkshire ziyaretlerinin ikinci gününde gerçekleşti. Yeni Kral Charles ve eşi Camilla Parke'ın eski İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in bir heykelini açmak üzere York kentini ziyaret ettiler. Kraliyet çifti, bu ziyaret sırasında onları görmek için toplanmış halkı selamlarken kalabalığın içinden bir öğrencinin yumurtalı saldırısına uğradı. 

Saldırı esnasında soğukkanlılığını kaybetmeyen Kral Charles halkı selamlamaya devam etti. Görgü tanıklarının ifadesinde protestocunun Kral Charles ve Camilla Parker'ın üstüne yaklaşık beş adet yumurta attığı ancak bu yumurtalardan hiçbirini isabet ettiremediği kaydedildi.

Polislerce gözaltına alınan 23 yaşındaki protestocunun 'Bu ülke kölelerin kanı üzerine inşa edildi!' diye bağırdığı kaydedildi. 

Kalabalığın içeresindeki bazı kişiler protestocuya 'Tanrı Kral'ı korusun', 'Sana yazıklar olsun' diye bağırırken bazıları ise 'Benim kralım değilsin!' yazılı pankartlar taşıyordu.

BBC

Kral 3. Charles'ın tavırları yeniden gündem oldu

 

Kral III. Charles ilk kez halka seslendi

 

Erdoğan, İngiltere Kralı Charles ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)