E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKovid-19 sonrası anahtar kelime: Güvenlik---

Kovid-19 sonrası anahtar kelime: Güvenlik

Kovid-19 sonrası anahtar kelime: Güvenlik
23 Nisan 2020 - 12:07 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın Kovid-19 sonrası nasıl bir dünyanın bizi beklediğini yazdı. Kalın, "Kovid-19 sonrası dünyada eko-sistemin üç ana unsuru daha fazla önem kazanacak: Bio-güvenlik, siber güvenlik ve gıda güvenliği..." dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi23 Nisan 2020 13:07

    Koronadan sonra KAOS diye uyardık dinlediniz mi ? Hayır ! Özellikle ülkede ki kayıtsız yabancıları göçmen toplama kamplarında toplamaya başlayın !!!

  • Çevre dostu23 Nisan 2020 12:44

    Eko sistemi yok etmeye çalışan (örn. Kazdağları, salda, murat dağı, v.s.) rant vurguncularına da bir sözünüz olmalıdır mutlaka. elinde siyanürle bir kaç kilo altın için doğamızı yok etmeye çalışanlara izin verirseniz eko sistemi nasıl koruyacağız?

  • Çevre dostu23 Nisan 2020 17:08

    he onların adamıyım, sn TARKAN, ben ülkmenin doğasına taşına toprağına sahip çıkarak yabancı altın şirketlerine hizmet ediyorum,  bak  dünya gözle görünmeyen bir virüsle başa çıkamıyor, insanları evlerine hapis etti, insanlar patır patır ölüyor, insanlar sağlıklı bir çevrede sağlıklı bir nefes alamadıklarında senin altının kaç para eder? insanların gözlerini karartan bu para hırsı değilmidir bu belaları insanlığın başına saran? Bak koca ABD, İngiltere  bir virüs karşısında aciz kaldılar, hadi altınları kurtarsın bakalım.. hiç mi ders almıyorsunuz? Altın olmadan da yaşanabilir, ya siyanürle zehirlenen yeraltı suları? su olmadan yaşayabilirmisin? İnsanlığın bu bencilliği değilmidir dünyayı felakete sürükleyen, ancak belli ki siz işi siyasete dökmüşsünüz... ne desek boş...

  • çevre dostu23 Nisan 2020 16:49

    ne kadar da çok rant hırsızı çevre düşmanı varmış? bu kadar olumsuz oy aldığıma göre rant vurguncularını rahatsız etmiş olmalıyım :) 

  • TARKUT TARKAN23 Nisan 2020 16:10

    21 yüzyılda bu zihniyet.tamam tabiata zarar vermeden altın madenlerini çalıştıralım da madenler toprağın altındamı kalsın.diğer ülkeler çıkartsın bizler onlardan alalım.sen onların adamısın galiba.