E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKorona virüs Gattuso’ya engel değil---

Korona virüs Gattuso’ya engel değil

Korona virüs Gattuso’ya engel değil
14 Mart 2020 - 18:29 borsagundem.com

İtalya'da artan korona virüs vakalarının ardından tüm ülke karantina altına alınırken Napoli Teknik Direktörü Gennaro Gattuso da evlerinden çıkamayan oyuncularına WhatsApp üzerinden antrenman talimatları vermeye devam ediyor

İtalya’da korona virüs nedeniyle tüm ülkenin karantinaya alınması ve spor müsabakalarının ertelenmesinin ardından Napoli Teknik Direktörü Gennaro Gattuso da oyuncularıyla iletişimini WhatsApp üzerinden kuruyor.

Aralık 2019’da göreve gelen Gattuso, oyuncularına evden çıkmamaları söylerken, futbolculara 5 günlük izin verildi. WhatsApp grubu kuran Gattuso, bu süre zarfında oyuncuların çalışmalarını aksatmaması için antrenman planlarını buradan paylaşıyor.

Kulüp doktorları ve teknik ekip de, oyuncuların formda ve sağlıklı kalması için gerekli bilgileri WhatsApp grubu üzerinden oyunculara aktardığı öğrenildi.

İtalya’da 17 binden fazla corona virüsü vakası tespit edilirken şimdiye kadar 1000’den fazla ölüm meydana geldi. Tüm dünyayı tehdidi altına alan corona virüsünden en fazla etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya, spor etkinliklerini iptal eden ilk ülke oldu.

İtalya Futbol Federasyonu liglerin 3 Nisan’a kadar ertelendiğini duyurdu ancak bu sürenin daha da uzatılabileceği belirtildi. İtalya’da liglerin tamamlanmasına 12 hafta kala Juventus 63 puanla lider, Lazio 62 puanla ikinci sırada yer alıyordu. Napoli ise 39 puanla 6. sırada bulunuyor.

Bir ülkede daha bakanda korona çıktı!

Cengiz: Bir sporcumuz ateşlendi ama korona virüs belirtisi yok

Bir ülke daha karantinaya alınıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)