E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona sahtekarları yakalandı---

Korona sahtekarları yakalandı

Korona sahtekarları yakalandı
24 Mart 2020 - 08:53 borsagundem.com

İstanbul'da 30 tonun üzerinde sahte deterjan ve dezenfektan ele geçirildi.

İstanbul'da kaçak üretilen 30 tonun üzerinde deterjan ve dezenfektana el konuldu.

Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının ardından sahte temizlik ürünü üretimini önlemeye yönelik çalışma başlattı.

Sancaktepe'deki bir adreste sahte deterjan ve dezenfektan imal edildiğini belirleyen ekiplerce düzenlenen operasyonda, sağlıksız koşullarda üretilmiş 30 tonun üzerinde sahte deterjan ve dezenfektan ele geçirdi.

Bilinen bazı markaların sahte ambalajlarıyla paketlenen ürünlerin piyasaya dağıtılmak üzere konteynıra yüklendiği belirlendi.

Ürünlere el koyan polis, bir kişiyi de gözaltına aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )24 Mart 2020 09:44

    eee..markalı olupdasa satılan sonrada sağlık bakanbı tarafından ismi açıklanan sahte olmayan üretilen firmalara ne demeli ? ne fark var ?  x urunda tek tırnaklı yaban hayvanı etı çıkıyor. sağlık bakanlıgı açıklıyor... ne oluyor? urun genemarket raflarında satışta. bu sahtekarlıgı yapanlar  x marka adı altında uretıme girse, sonra satış yapsa hukuk karşısında daha güçlü olurlardı. anladıgıma deıl ama tvden izlediğim karadı ile boyle

  • Losstat24 Mart 2020 21:46

    Mantık lalesi. Ne kadar burnu havada insansın. Nefret ediyorum sizin gibilerden. Sen şuan profesörüm desen kaç yazar. Lale laledir. Ayrıca ahmak ta değil, ahmak da diye yazılır.

  • mantık24 Mart 2020 12:41

    Hem anlamıyorsun hem yorum yazıyorsun!  Üstelik Türkçe imlan rezalet!   Bunların çoğu kanserojen olduğunu da bilmezsin!   Demek ki cahillik tam böyle bir şey.  Tabi ahmaklık ta!