E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKonut kampanyasının tarihi belli oldu---

Konut kampanyasının tarihi belli oldu

Konut kampanyasının tarihi belli oldu
02 Ocak 2023 - 15:15 borsagundem.com

Orta gelirlilere yönelik yeni konut kampanyasının ayrıntıları çarşamba günü açıklanacak.

Orta gelirlilere konut kampanyasında tarih belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları 4 Ocak Çarşamba günü kamuoyuna duyuracak.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )02 Ocak 2023 20:58

    Ev alan var mı ? Eskiden geçmişte 90 dolar asgari cüret maaşı lan klişi güle oynaya ev alıyordu. kooperatifler kuruluyordu. Şimdi emekli ev bulsa kiralık maaşına dua ediyor :D  İcraata bakarım. icraat sıfır. Herkes ev alıyor aldı ise, deprene dayanıklı olmayan konutları yıkın, madem yeni evlere girdi herkes eskileri depremden önce biz yıkalım. :D boş içi anlamsız, 300- 500 konut ile ki ödemesi nasıl olacak ? ayda 3,500 tl alan biri nasıl ev alabilecek ? Tamamen hayal ürünü içi boş işler. Belediyeler ev yapmalı, ucuz ucuz ihtiyaç sahiplerini içine oturtmalı. Belediyeler isterse vatandaşlarıda dahil etmeli hissedar olarak birlikte yaptıkları evlere vatandaşlarada pay vermeli isteyen satar , isteyen ev satın alır fazlasını öder. yeni sistemler lazım.

  • Yorum02 Ocak 2023 16:39

    Hükümet sayesinde vatandaş gülüyor kim ne derse desin beğenmeyen ermenistana yerleşsin

  • Ümit Başkaya02 Ocak 2023 20:18

    sizce vatandaş gülüyo ama hangi vatandaş memur ve üç beş yerden maaş alanlar ya işsizler ya düşük maaşlı emekliler evi olmayanlar. değilmi yani hervatandaşa yansımıyo bu verilenler. 

  • xyz02 Ocak 2023 16:50

    Bizim parti ABD ni başekonomist RIFKIN ve ekibi ile iktidara gelince evi olmayan herkese beleş gibi ev sahibi yapacağız aynen abd olduğu gibi sen ne diyorsun.