E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Kocaman Süper Lig'e geri mi dönüyor---

​Kocaman Süper Lig'e geri mi dönüyor

​Kocaman Süper Lig'e geri mi dönüyor
09 Ağustos 2013 - 20:05 borsagundem.com

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Aykut Kocaman'la ilgili bir iddia ortaya atıldı

Bursaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman'ın görevden alınmasından sonra hocalık için yeni isimlerin adı gündeme geldi. Bunlardan en çarpıcı olanı ise F.Bahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Aykut Kocaman... Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde beyaz saçları ve sakallı tatil fotoğraflarıyla basına yansımıştı. 
Yeşil beyazlı kulübün diğer hoca adayları ise en az Aykut Kocaman kadar iddialı isimler. İlk aday A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı. Milli Takım'da gösterdiği kötü performans ile eleştirilerin odak noktası olan Avcı, Süper Lig'de bir takım çalıştırır mı önümüzdeki günlerde belli olacak. 
Başka bir hoca adayı ise son olarak Medical Park Antalyaspor'u çalıştıran Mehmet Özdilek. Akdeniz ekibiyle dört sezon boyunca istikrarlı ve başarılı bir dönem geçiren Özdilek, yönetimle girdiği fikir ayrılıkları sonucunda görevi bırakmıştı.
Bursaspor'un bu üç Türk teknik adam dışında henüz ismi açıklanmayan bir Alman hocayla görüştüğü, hatta önemli gelişmeler kaydedildiği söyleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)