E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman istedi, Terim alıyor---

Kocaman istedi, Terim alıyor

Kocaman istedi, Terim alıyor
26 Aralık 2017 - 15:29 borsagundem.com

Fenerbahçe – Galatasaray transfer rekabetinde yeni isim Luke Shaw…

İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım'dan istediği verimi alamayan teknik direktör Aykut Kocaman, transfer raporunu sundu. Aralarında dünya yıldızı isimlerin de yer aldığı sol bek listesindeki bir isim, Terim'in de gözdesi konumunda. İşte detaylar...

* Transferden sorumlu yönetici Cenk Ergün devre arası transfer döneminde yapılacak transferler için girişimlerini sürdürüyor.

* Devre arasında kesinlikle bir sol bek transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar için Fenerbahçe'nin de istediği yıldız ismi gündemine aldı.

FENERBAHÇE DE İSTİYORDU

* Record, İngiliz devi Manchester United'ın, Juventus'un başarılı sol beki Alex Sandro'yu astronomik bir bedelle kadrosuna katacağını ve bu sezon sadece 8 kez forma şansı bulabilen Luke Shaw'ı G.Saray'a gönderebileceğini duyurdu.

* Ada basınından Daily Mirror ise ManU, ocak ayında Juventus'a, Brezilyalı sol bek için 60 milyon poundluk bir teklif sunacak. Diğer adaylar ise Filipe Luis ve Asamoah. (Akşam)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Batış 26 Aralık 2017 17:22

    Şampiyon olursa ben yaptım olamazsa kadroyu ben kurmadım der seneye sağa adam sola adam ortaya adam ileri adam defansa adam ver bakalım transfere bir 60-70 milyon dolar daha eldekilerle her sene 100 milyon dolar da maaş ödemesi ondan sonra sat bakalım ne var yok eldeki gayrimenkulleri