E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKoç Holding gayrimenkulleri teslim aldı---

Koç Holding gayrimenkulleri teslim aldı

Koç Holding gayrimenkulleri teslim aldı
25 Haziran 2014 - 18:07 borsagundem.com

Koç Holding, Zeytinburnu'nda yapılan projede yer alan gayrimenkulleri teslim aldı

Koç Holdin, KİPTAŞ ile ortaklaşa geliştirdiği projede tamamlanan gayrimenkulleri teslim addlı. Koç Holding'den yapılan açıklamada sözkonusu konut ve ticari alanların satış ve  veya kiralama suretiyle değerlendirilmesinin planlanmakta olduğunu açıkladı. Koç Holding'den KAP'a yapılan açıklamada şu detaylar yer aldı:

''Şirketimiz ve KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ) arasında müşterek proje geliştirmek üzere imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi (Sözleşme) kapsamında; İstanbul ili Zeytinburnu İlçesinde bulunan ve mülkiyeti Şirketimize ait olan toplam 63.225,25 m2 yüz ölçümlü arazi üzerinde %60 Kiptaş, %40 ı Koç Holding A.Ş. ne tahsis edilmek üzere geliştirilen projede 7 Blok 226 adet daire ile  Ticari Bloktaki 14 adet ticari alan teslim alınmıştır. Proje kapsamında 65 adet rezidans daire, Ofis Blok ta  4 adet ticari alan ile 24 adet ofis alanının inşaatı ise halen devam etmekte olup, tapuda sözkonusu birimlerin tamamına ilişkin kat irtifakı Koç Holding A.Ş. adına tescil edilecektir.  

Sözkonusu konut ve ticari alanların satış ve  veya kiralama suretiyle değerlendirilmesi planlanmaktadır.

Proje kapsamında Şirketimize teslimi gerçekleşen kısım karşılığında, Şirketimiz aktifinden çıkışı yapılacak arsanın devrinden elde edilmesi beklenen takas işlem karı teslim alınan birimlerin makul değer çalışmalarının tamamlanmasından sonra belirlenecektir. ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 225,80
En Yüksek: 226,30
En Düşük: 217,60
Değişim 4,06 %
FK: 7,93
PD / DD: 1,41
İşlem Hacmi 3.700.018.486
Toplam Adet: 16.727.937
Ağırlıklı Ort.: 220,84
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)