E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKOBİDER'den seçim değerlendirmesi---

KOBİDER'den seçim değerlendirmesi

KOBİDER'den seçim değerlendirmesi
31 Mart 2014 - 04:19 borsagundem.com

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç,milletin, istikrardan yana tavır koyduğunu belirtti.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 2014 yerel seçimlerinde milletin, istikrardan yana tavır koyduğunu belirtti.

Özgenç yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin genel seçim atmosferinde geçtiğini belirterek, milletin istikrardan yana tavır koyduğunu kaydetti.

Halkın demokrasiye sahip çıktığını dile getiren Özgenç, "Fitne ve fesat peşinde koşanların tuzaklarına düşmeden, Türkiye'nin istikrar ve kazanımlarının muhafazasından yana tavır almaları bunun açık izahıdır" ifadelerini kullandı.

Özgenç, seçimlerin huzur ortamında, adalet ve güven içerisinde geçmiş olmasının, ülkenin demokrasisi adına son derece sevindirici olduğunu vurgulayarak, şunları aktardı:

"Oy kullanan her iki seçmenden birinin iktidar partisine oy vermesi, halkın somut projelere ve yapılanlara göre değerlendirme yaptığını açıkça göstermiştir. Ayrıca, Türk siyasi tarihinde bir ilk yaşanarak iktidardaki bir parti, üç kez iktidara gelerek, hem genel hem de yerel seçimlerde oyunu yükseltti. Bu, önemli bir başarı. Ekonomide, siyasette ve sosyal alanda büyük beklenti oluşturmakta. Bu da AK Parti'nin sorumluluğunu artırmıştır. KOBİDER olarak, feraset sahibi milletimizin verdiği oylarla, statükonun bitirilmesi ve siyaset dışı yollardan Türkiye'ye yön çizmeye çalışanlara imkan vermeyerek değişim, dönüşüm, gelişim süreci için istikrarın sürmesi yönünde ortaya çıkan, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)