E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKırmızı bültenle aranan uyuşturucu finansörü İstanbul'da yakalandı---

Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu finansörü İstanbul'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu finansörü İstanbul'da yakalandı
13 Aralık 2023 - 09:00 borsagundem.com

Bakan Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan uyuşturucu finansörünün İstanbul'da Kafes-19 operasyonuyla yakalandığı duyurdu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan uyuşturucu finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah'ın İstanbul'da yapılan "Kafes-19" operasyonuyla yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucu tacirleri, terör örgütleri, göçmen kaçakçıları ve organize suç örgütleriyle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bu kapsamda İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube müdürlüklerince müşterek çalışmalar yapıldığını belirten Yerlikaya, "Hakkında İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan yabancı uyruklu Muhuannad Aloqlah'ın İstanbul Esenler'de kaldığı ev tespit edildi. Düzenlenen Kafes-19 operasyonuyla yakalandı." bilgisini verdi.

Operasyonu düzenleyen polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız." ifadesini kullandı.

Ali Yerlikaya: 39 organize suç yapısı çökertildi

 

Bakan Yerlikaya açıkladı: EGM binlerce polis alımı yapacak!

 

Yerlikaya: 502 terörist etkisiz hale getirildi!

 

Bakan Yerlikaya'dan olumsuz hava şartları uyarısı

 

Bakan Yerlikaya'dan "Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı"

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik13 Aralık 2023 11:57

    Eski İçişleri bakanı döneminde, Türkiye uyuşturucu baronlarının merkezi olmuş ve vatandaşlık almışlar.

  • baran13 Aralık 2023 09:15

    Bu kaçıncı para aklayan fenomenler. Uyuşturucu ve suç örgütü liderleri Anlaşılan o ki İstanbul u suç şehri haline getirmek istiyorlar.  Malum soatrı zevat bir elinde güneşi bir elinde ayı idare edermiş ya. Nedense bu konular hiç girmiyor.  Her halttan anlar belediye başkanlığı dışında.  Mazbatasını alır almaz da derhal değnekçiler İstanbul un  her yerinde türemeye başlamıştı.