E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKimlere koyun sürüsü dedi?---

Kimlere koyun sürüsü dedi?

Kimlere koyun sürüsü dedi?
05 Şubat 2014 - 05:24 borsagundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter hesabında bir koyun sürüsü fotoğrafını, 'Asla nankörlük etmezler' mesajıyla paylaştı

Tweetleri ile gündem yaratan Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık bu kez, 'Asla nankörlük etmezler' diyerek, koyun sürüsü fotoğrafı paylaştı. Aşlık, tweetin anlamının sorulması üzerine “Koyunlara ne verirsen alırsın, nankörlük etmezler demek istedim. Siyasi bir anlamı yok” diye konuştu.





ZEKERİYA ÖZ'E GARİP TWEET

Ali Aşlık, 8 Ocak'ta da İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nden Bakırköy Başsavcı Vekilliği'ne atanan Zekeriya Öz için de bir garip tweet atmıştı. Aşlık'ın Zekeriya Öz ile ilgili tweet'i de şaşkınlık yaratmıştı. Aşlık o tweet'te Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret ederek, : "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi  kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..." ifadesini kullanmıştı. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aieaiea05 Şubat 2014 12:15

    durumu güzel özetlemişsiniz ama bu sürünün birde çobana ihtiyacı var onu belirtmemişsiniz , kurtlar kapar dikkat edin ....