E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan ilk İnce yorumu---

Kılıçdaroğlu'ndan ilk İnce yorumu

Kılıçdaroğlu'ndan ilk İnce yorumu
08 Ağustos 2020 - 16:40 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İnce’nin parti kurma girişimleri ile ilgili isim vermeden ilk kez konuştu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Net man 09 Ağustos 2020 01:49

    Kılıçdaroğlu go home..olmuyor işte.ol mu yor....emekli ol lütfen...

  • MELİS MARMARİSLİ08 Ağustos 2020 23:02

    Suanki chp nin hali içler acısı sanki bir çıkmaz içine girmiş sanki bir girdaba kapılmış, sanki bir okyanusta dümeni kırılmış bir gemi gibi sürüklenmektedir.iş bankası ve iştirakleri oyuncaklarıda ellerinden alınınca iyice bocalayacaklardır.bu kişiler liderliğe oynayanlar ve diğer milletvekillerinin içinde bu yükü kaldırabilecek vizyon ve karizmada kimse göremiyorum.

  • manevra 08 Ağustos 2020 20:50

    ince de sonunda anladı oyunu..şimdi doğru yolu buldu. aklı olan chp li ince nin yanında yer alır.

  • KASIM YANTIR08 Ağustos 2020 20:20

    oyun içinde oyunlar dönüyor hepside başarısızlar başarısızlıkların üstlerini örtmek için güzel şeyler tezgahlayıp milletin dikkatini başka yerlere çeviriyorlar.milletin karnı tok böyle şeylere.muharrem gelse ne olacak kemal gelse ne olacak al onu vur diğerine.hepsininki laf salatası.

  • Atatürkçü chpli08 Ağustos 2020 20:18

    Yusuf Yusuf Yusuf Yusuf yıllarca partiyi messepcilik eksenli yönet Atatürkçü ve milliyetçileri dışla HDP ile iş tut sonra sayın ince aday olunca pislik yap hani demokrasi delegeler Tunceli Sivas Erzincan SGK gibi çevreni yerlestirmissin millete demokrasi dersi ver kendin diktatörlük yap vaybe seninleyiz sayın ince

  • misafir09 Ağustos 2020 00:42

    rumuzuna Atatürkçü yazmakla kendini Atatürkçü mü sandın, Ayasofya da Atatürk e lanet okuyan zihniyete tek bir lafı olmayan ikiyüzlülerin CHP ye söyleyecek tek bir sözleri olamaz.

  • seçmen09 Ağustos 2020 00:34

    asıl mezhepçiliği düpedüz sen yapıyorsun, Partinin Genel  başkanının alevi kökenli olması belli ki sende karın ağrısına neden olmuş, sen gerçek chp li değil olsa olsa sahte bir chp lisin..

  • YAVUZ HIRSIZ09 Ağustos 2020 00:27

    hayrola şemsettin, hırsızlıktan sana pay düşmedimi? gözünü iş bankasına dikmişsin? Bence sen yanlış bostanı gözetlyorsun...

  • GERÇEK BAKIŞ09 Ağustos 2020 00:11

    hülya senin ya yaşın tutmuyor veya CHP ile alakan yok, sen hizipçiliği git 80 lerde, 90 larda ara, öyle anlaşılıyor ki burda yazanların hiç biri CHP li değil, yorumlara bakıldığında trol jargonu anlaşılmakta,  birileri size bıyık altında gülüyordur, siz ülke ekonomisini, doların geldiği yeri unutup, ince yi dilinize doladınız, yazıklar olsun size, nankörlük yapmayın, 11 büyükşehir belediyesini Kılıçdaroğlu na borçlusunuz, susun ve biraz aklınızla hareket edin, başkasının oyuncağı olmayın.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ08 Ağustos 2020 22:09

    CHP nin içinde büyük bir rant kavgası var iş bankası ve iştirakleri üzerinden.chp deki milletvekilleri iş bankası ve onun 60 yakın işyerlerinde hem kendileri hemde tanıdıkları görev yapmaktadır chp nin iş bankasından ilişkisi kesilmeden kendilerini gerçek particiliğe vermezler kafaları oralarda olduğu için yönlerini değiştirmişler.

  • HÜLYA KOBALT08 Ağustos 2020 22:06

    ben yıllarca chp oy veriyordum kemal bey geldikten sonra vermedim.partiyi hizipleştirdi ve 9 seçimde de kayıp ettiği halde istifa etmesi gerekin iken istifa etmeli ve yeni dehalara partiyi vermesi gerekir iken ısrandan vazgeçmedi.tüm konuşmalarını dinleyen kimseler chp den soğdu.konuşlarının hepsi karamsarlık, halkı kışkırtma, hiç bir proje söyleyemiyor.hep kolayı seçiyor ımf anlaşma.hep kolayına kaçma.teröristleri destekleyenler ile işbirlikleri chp yi uçuruma götürdü.muharrem ince den de bir şey olmaz.50 senedir partide 50 senedir aklı nerede imiş şimdi çıkıyor ortaya.güzelim chp mizin tüm milletvekilleri baştan aşağıya yenilenmeden iktidar yüzü göremeyeceğiz.

  • EKRİST08 Ağustos 2020 19:55

    chp bitmiş yitmiş kaybolmuş yolunu şaşırtmış bir parti olarak her hafta yeni bir gündem oluşturmaya çalışıyor .bu bence oyun böyle bir parti asla kurulmayacak.kendi başarısızlıkların üstünü örtmek için yeni bir oyun oynanmakta bir kaç gün sonra unutulur.madem muharrem ince  bu kadar marifetli ve başarılı 50 senedir siyaset yapıyor idi akli nerede idi adama sormazlar mı.

  • Taner08 Ağustos 2020 19:23

    Gencler..siz inanmyin ..oyle S.demokrat..halkici..devrimci.gecinen ZUBUKLERE..hepsi yalndir onlar. ATATURKUN GENCLIGE HITABESINI.ALIN CIKIN YOLLARA KI GERCEK ATATUKCU KIMMIS CUMLE ALEM GORSUN.

  • TAMİZ KARTALGÖZ08 Ağustos 2020 19:56

    bunların ATATÜRK le falan alakası yoktur.aslında ATATÜRK hiç sevmezler.eğer zerre kadar sevseler idi gidip teröristleri destekleyen parti ile ittifak yapmazlar idi.

  • Kerim08 Ağustos 2020 19:19

    Hadi Muharrem cek fisi bitir ISI..seslerini gercek ATATURKCULER bitirecek ...geliyoruz..kuvayi .milliyet ruhuyla..HDP ile degil..

  • Aa08 Ağustos 2020 19:52

    Kerim senin gibilerin chp de işi olmaz, sen git perinçek in çöplüğünde kendine yer ara.

  • belirsizlik08 Ağustos 2020 18:27

    Gençler nasıl gidiyor.. Damat İbrahim Paşanın ekonomi yönetiminden memnun musunuz.. Bakın 20 sene evvel windows 3.1 felan kullanıyordunuz bugün ise her evde windows 10 var be.

  • Hulusi08 Ağustos 2020 18:08

    Kurtar artik su partiyi SN INCE..YOKSA CHP ELDEN GIDIYOR SON SANSIN..DEMIR TAVINDA DOVULUR..YOKSA K.KILICTAR..COK KISIYI KANDIRIR..

  • Zirve08 Ağustos 2020 18:04

    Kılıçdaroğlu ben senin yerinde olsam şu anda bırakır gider torun sever hayatımın geri kalanını siyasetten uzak geçirirdim,onca seçime girdin mağlup oldun en son seçimde bir atak yaptın ama yetmedi,en azından zirvede bıraktım dersin,bu davranış bence en onurlu olanıdır.

  • Vatancı08 Ağustos 2020 17:06

    On Beş yıldır girdiği bütün seçimleri kaybeden Başarının yollarını iktidardan kopan artıklarla ittifak yaparak arayan Türk siyasi mizahına İsmini altın harflerle yazdıran Kemal Kılıçdaroğlu ona bir tek rakip çıktığında hemen başladı bağırmaya ağlamaya bizi Bölmeye çalışıyorlar diye çok aciz ve zavallısın