E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan dolar açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan dolar açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan dolar açıklaması
06 Ağustos 2018 - 23:04 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Türk Lirası'nı dolar karşısında pula çevirenler yerli ve milli ise kime gayri milli diyeceğiz? Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor" ifadelerini kullandı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kamu ihalelerinin dolar karşılığında garantilerle yapıldığını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Tek adam rejiminde; köprü ihalesi yaparlar dolarla, otoyol ihalesi yaparlar dolarla, köprüden ve otoyoldan geçiş ücretleri dolarla, havalimanı ihalesi yaparlar dolarla, baraj ihalesi yaparlar dolarla, şehir hastaneleri ihalesi yaparlar dolarla, kira garantileri verirler dolarla, nükleer santralin üreteceği elektriğe garanti verirler dolarla, elektrik üretimi yapan santrallere doğalgaz satarlar dolarla… Bunları yapanlar diyorlar ki ‘biz yerli ve milliyiz. ‘Türk Lirası’nı dolar karşısında pula çevirenler yerli ve milli ise kime gayri milli diyeceğiz? Ne diyorduk? Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor…” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realist07 Ağustos 2018 12:46

    Sayın Cumhurbaşkanı dövizinizi bozdurun çağrısı yapıyor.Döviz bozdurmakla dövizin değer kaybettiği hangi kitapta ve Üniversitenin ekonomi bölümünde geçiyor. Döviz bozdurmak demek “Ahmet’teki dövizi Mehmet’te aktarmak” demektir.yanı dövizin yurt içinde el değiştirmesi anlamına gelir.Döviz dışarıdan gelmedikçe istediğiniz kadar el değiştirsin değeri düşmez.Ekonomiyi yönetenler de bunu çok iyi biliyorlar ama amaç dövizin değil , vatandaşın ateşini düşürmek. Bu da ne kadar sürer. Onu tahmin etmek zor.

  • Ziya07 Ağustos 2018 01:09

    Leşş kargası memleket ne zaman yokuşa gelse piyasaya çıkıyorsun...sen mevcut durumun ne olduğunu bizden çok çok iyi biliyorsun...seni kasetle getiren uşaklığını yaptığın müslüman düşmanı köpekler biz biliyoruz ki siz batılsınız ve köpük misali sönmeye yok olmaya mahkumsunuz biiznillahhh...

  • mudo06 Ağustos 2018 23:48

    Kesinlikle dogru..

  • xx06 Ağustos 2018 23:48

    sen ilk önce o yapıştığın koltuktan kalk da, tek adam olmadığını bi millete göster.Daha partini yönetemiyosun be...Leş kargaları gibi ülkenin bu durumundan ferahlanıyorsunuz.Yazık.

  • Okisdokispompis06 Ağustos 2018 23:44

    Gilicdarrrrrr yuru gocum sen cok gecmek istedinde gecirmediler mi seni ,,, yata yata garpuzspora donustunuz....

  • KILIÇ06 Ağustos 2018 23:37

    YÖNETENLERDE İRADE YOKSA SÖZ BİTMİŞDİR ELİNİ TUTAN,MI VAR YOK AMA BAHANE ÇOK BU ÜLKE HEPİMİZİN TORUNLARINA KALACAGI İÇİN SAKİN OLMAK LAZIM .YILLARDIR YAZIP DURDUM EKENOMİDEN ANLAYAN ELEAMAN YETİŞTİRMEK LAZIM DERKEN YİNE TAM DERSİ OLUYOR BEN BİLİRİM İŞİMİ SEN SIK DİŞİNİ DERSE OLACAGI BUDUR.DÖVİZ BÜFELERİNİ KAPAT MERKEZ BANKASI HARİCİ DÖVİZ BULUNDURMAYI YASAKLA ÖNLEM ÇOK AMA SONUNDA PES EDİP ÖNLEM ALACAKSIN DA TÜRK MİLLETİNE YİNE BEDEL ÖDETECEKSİNİZ.

  • ali07 Ağustos 2018 00:09

    O kadar kolay değil o işler.Biraz daha ekonomi oku.Hadi bakam