E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’ndan 18 Mart mesajı---

Kılıçdaroğlu’ndan 18 Mart mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan 18 Mart mesajı
18 Mart 2023 - 13:46 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Özgürlük ve bağımsızlığımızın büyük destanı 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 108. yılı kutlu olsun. Bu emsalsiz destanı yaratan başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Paylaşımda, Çanakkale Deniz Zaferi’nin anlam ve önemini içeren video da yer aldı.

Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü anısına tören düzenlendi

 

MSB'den "Çanakkale Zaferi" paylaşımı

 

Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Mart 2023 12:35

     Her partinin %50+1 için mücadele etmek zorunda olduğunu unutanlar var.  Bunun için ittifafaklar kuruluyor. TV lerde %1 olan partileri bilmez iken, şimdi hiç görmediğimiz tipler kişiler tv lerde adını bilmediğimiz partileri ile röportaj yapıyor :D nekadar çok milletini seven vermiş : )) siyaset bizler için değiştirileiblir, vazgeçilmez olmayan yönetici atamaları. beyenmediğimizi alırız. beyendiğimizi başa geçirir şans veririz. Bu bilinç olmadan cebine 5 kuruş yarı aç yarı tok gezersın . hizmetkar onlar... Yok x gelse özerklik olacka. yok z geçerse bölünecek, yok c geçerse çökecke, h giderse ülke bitecek :D yanı para bizim. devlet kurumları bizim ülke bizim. bu ülke biz varken hiç bişe olmaz. adam gibi yöneteceklerse buyursunler, yok ben hesap vermem diyen varsa, o hesabı sorarlar birgün. halk akıllanırsa refahdan pay alır. yoksa ezilir.

  • Ry19 Mart 2023 10:05

    CHP deprem zedelerden konut parası almayacagım diyor peki neden merkez bankasının 30 milyar deprem yardımı yaptıgında kimin parasını kime veriyorsun diyen CHP sen degilmisin

  • Mucise Reis : )19 Mart 2023 12:23

    Siyaseti bırak. Yahu kimin parası o ? milletin. millet parasını kızılaydan mı alır ? ilgili kuruma para gitmese millet açıkda mı kalacak ? :D saçma sapan yazmışsın, fikirsizce süper soru gibi sorup cevap bekliyorsun :D ... Yahu kanunda merkez bankası yarım yapar diyor mu ??? demiyor... devler kurumları bu tarz organizasyonlarda yardım yapmak kanun budur. bugun kızılay, yarın afad, öbir gün okçuluk atılıcık, bilmem ne gün onun eğitim kurumu, öbürünün cami yaptırma derneği bilmem ne tarkikatın camisi vb. vb. :D kanun bunun için var. Asla kanunda boşluk ve açıklık olmaz. ilgili kurumlar devlete vergisini verir. Her vergi bütçe ile ilgili kuruma aktarılır, bunlar sayıştay denetimine tabi işlerde kayıtlı ve izlenebilir olur. Milletin kurumları, milletin denetimindedir. kızılay ne alaka ? yapacaksa, devlet bütçecen parasını aktarır. boş yazıyorsunuz. Biraz okusanız google baksanız anlayacaksınız.

  • Gelibolu18 Mart 2023 22:56

    Beş zavallı ak trol yorum yazmış.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI18 Mart 2023 21:01

    Tam bir iki yüzlü bir siyaset yapmaktadır.sabah başka akşam başka .bugün başka yarın başka söyleyen birisi.

  • caner18 Mart 2023 18:11

    Askerimize kurşun sıkanlar ile birliktesin sen BAY KEMAL, Ne işin var çanakkalede

  • Mucise Reis : )19 Mart 2023 12:25

    Askere kurşun sıkıp şehit ettiler..., pkk suikastına uğradı Bay Kemal. Google da ratıp yazdığının içinin boş olduğunu görebilirsin. Siyas parti rozetini sök, öyle vatandaş yorumunu yaz görelim. Utanma sıkılma olmayan yüzsüzler nasıl yşaıyor acaba .. şeref ve onur meselesi biz anlayamıyoruz o yüzden bu tipleri...

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL18 Mart 2023 17:44

    18 mart imiş 18 mart nere sen nere.sen git hdp nin kapısına yalvar.senin yerinde başka birisi olsa çoktan iktidar idi.bu kafa ile sana ve partine kimse oyvarmez.bırak şu ayakları artık ATATÜRK ün partisi isi imiş .ben partinin ismine bakmam ne yaptığına ve yapacaklarına bakarım.

  • Mucise Reis : )19 Mart 2023 12:29

    Hüdapar ve hizbullah İran destekçisi oy toplamı 150 bin olan kişilerle anlaş, uzlaş, sonra ver veriştir :D ya basit akıl oyunları ortalama akıl 100 üzerinden 50 ise , senin yazdığın  100 üzerinde 33 oluyor anca :D inan gülüp geçiyoruz... Hayal et. hüdaper chp ile uzlaştı. ne lacaktı ? :D yazacğaın lu bir tarafında pkk diğer tarafında hizbullah CHP ne yapıyor olacaktı :D ya siyasetiniz ayakları yere basan mantıkla olsun. sonra z kuşağı oy vermiyor diye ağlamayın :D

  • ALİ KODUŞ18 Mart 2023 17:42

    Ne oldu HDP ile randevun adamlar özertlik istiyor abdullah öcan selahattin demirtaş çıkartılmasını istiyor, ülkeyi sırf iktidara gelme uğruna mahvedeceksiniz.

  • Mucise Reis : )19 Mart 2023 12:31

    Hüdaper özerk şegirler istiyor. anayasa ilk 4 madde değişimi istiyor. Hizbullah terör örgütü olduğunu beyan etmiyor.  Ya senden değil, insanlar google ile araştırarak gerçekleri görüyor. Yazdıkların hepsi yanloş bilgi.  :D parti rozetini takmışsın anca köy kahvesinde bu ağızla siyaset yapabilirsin, onada inana z kuşağı bulamazsın :D %51 için herkes her adımı atıyor. Hüdaper 21 yıl sonramı geldi ortak olmak :D

  • tv18 Mart 2023 15:46

    çok şükür çanakkale ülke demedi