E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na bir günde iki şok!---

Kılıçdaroğlu'na bir günde iki şok!

Kılıçdaroğlu'na bir günde iki şok!
20 Mayıs 2016 - 19:38 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde yumurtalı protestoya uğradı. Daha sonra Antalya'ya geçen Kılıçdaroğlu burada da bir protesto ile karşı karşıya kaldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Kocatepe Camii'nde Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Van'da şehit olan Uzman Çavuş Özgür Kara için düzenlenen cenaze töreninde yumurtalı protestoya uğradı.

Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazında bazı vatandaşlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve şehit Uzman Çavuş Özgür Kara için cuma namazının ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına şehitlerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası bazı vatandaşlar Kılıçdaroğlu'na yumurtalı tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz" dedi.

Olay sonrasında 1 kişi gözaltına alındı.

ANTALYA'DA İKİNCİ PROTESTO
Antalya Serik ilçesi, Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirilecek kampta partisinin milletvekilleriyle buluşacak olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Antalya Havalimanı'nda CHP İl Başkanı Semih Esen, ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı.

Karşılamada partisinin Kepez İlçe Başkanlığınca üzerinde "Hayat itaat edenlerin değil direnenlerindir. Yanındayız PİRO" yazılı pankart açıldı.

Kılıçdaroğlu'nun partilileri selamladığı sırada bir vatandaş, yanına gelerek "Ben heykeltıraşım ve benim hayatımı mahvettiniz" diye tepki gösterdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun da "Ne oldu ya?" diye yanıt verdiği kişi, korumalar tarafından uzaklaştırıldı.

Kılıçdaroğlu'nun kendisini bekleyen araca binmesinin ardından bazı partililer, korumalar tarafından bölgeden uzaklaştırılmaya çalışılan kişiye "Şov yapma" diyerek tepki gösterdi. Protestocuya yumruk atan partilileri polis ekipleri engellemeye çalıştı.

Polis aracına bindirilen kişi, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

"BU CHP VE KILIÇDAROĞLU HAYATIMI MAHVETTİ"
İsminin Ragıp Çeçen olduğunu belirten kişi, polis aracına bindirilirken yaptığı açıklamada, "Bu CHP ve Kılıçdaroğlu hayatımı mahvetti. Ben heykeltıraşım. İzmir'de heykel yaptım. Karabağlar Belediye Başkanı'na 1,5 milyon lira rüşvet verdim. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu'na da ihbar ettim." dedi.

Çeçen, partililerin tepkisini sürdürmesi üzerine polis aracına bindirildi. Kılıçdaroğlu ise konaklayacağı Belek Turizm Merkezi'ndeki otele ayrıldı.

İki gün sürecek kampın yarın açılışında konuşacağı öğrenilen Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin üç ayda bir gerçekleştirdiği Parti Meclisi'ni de toplayacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çok zeki ibrahim !20 Mayıs 2016 22:05

    sen ismini ters yazdığın gibi bütün hayata ters bakan kafanla evlerden saçılan para sayma makinelerini unuttun galiba .

  • Miharbi20 Mayıs 2016 20:57

    Rüşveti tam da adamına şikayet etmişsin birader. Adam daha kızının memur maaşıyla aldığı milyon dolarlık rezidansın cevebını verebildimi ki ?Sen sıranı bekle hele.