E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: İnanıyorum ki terör ve zorbalık yenilecek---

Kılıçdaroğlu: İnanıyorum ki terör ve zorbalık yenilecek

Kılıçdaroğlu: İnanıyorum ki terör ve zorbalık yenilecek
05 Temmuz 2020 - 15:09 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terör ve zorbalığın yenileceğine, huzur içinde kardeşçe yaşama iradesinin bu topraklarda kök salacağına inandığını bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde, 33 sivilin katledildiği Başbağlar Katliamı'nın 27. yılına ilişkin Twitter mesajında terör örgütünü lanetlediğini, 33 masum vatandaşı rahmetle andığını kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "İnanıyorum ki terör ve zorbalık yenilecek, bir arada, huzur içinde, kardeşçe yaşama irademiz bu topraklarda kök salacaktır." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • $$$ EURO $$$05 Temmuz 2020 22:41

    CHP götürdün dümenini PKK ya kırdırdın yazıklar olsun.

  • &&&& ^^^^ &&&&05 Temmuz 2020 20:47

    asıl zorbalığı sen yapıyorsan.demokrasi hal hukuk adalet diyorsun.tek kişi olarak seçimlere giriyorsun.

  • Nedim05 Temmuz 2020 16:15

    Duruma göre vaziyet, vaziyete göre durum!   Bayan  Canan  pkk nın en büyük destekçisi  Sezgin Tanrıkulu havada Siha gördü mü deliriyor!  Daha neler neler  Kıvırma ve pişkinlik chp de iyi prim yapabilir ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı için geçer akçe hiç değildir.

  • Hilal05 Temmuz 2020 16:13

    BAZI KONULARI.KONUSMAK KAREKTER ISTER..ONUR..HAYSIYET..SEREF ISTER..BEN BIR SEHIT YAKINIYIM.BASKA NE SÒZUM OLURKI  MILLETIME..HAVALE EDIYORUM..ALLAHINDAN BULSUN..SAYGILAR.

  • TARKUT TARKAN05 Temmuz 2020 16:10

    Nasıl Terör ve zorbalık yenilecek bize daha açarmısın.terörist demek zorba demek.öyle elini kolunu kıbırdatmayacaksın.rakı masalarında oturarak lak lak mı.yoksa tetöristleri bizzat söylemleri ve eylemleri ile destekleyenler ile ittifak yaparak mı yeneceksin.benim bir bildiğim tek yol var.terör ancak ve ancak göze göz, dişe diş mücadele eder isen yenilirler . askeri ve güvenlik güçlerini kışlaya çekmeyeceksin.arazide onların yaptıklarının bin katını yaparsan yenebilirsin. sen git teröristleri destekleyenler ve dış düşmanlarımız ile ittifaklarına devam et.Türk milleti asla ve asla kendisine yapılan kalleşlikleri unutmaz adaletimiz geçte çalışsada günün birinde bunun hesabını yüce adaletimiz soracaktır.bir tane bizler proje sunarmısın lütfen.senin yaptığın ipte canbazlık yapmak kuşa bak kuşa yapmaktır.

  • Burak05 Temmuz 2020 16:05

    ILginc..su tv kanallarinda yeni acilan satralleri  izliyorum..bir,,de, ..sana bakiyorum..GULUYORUM..ulkem  boyle bir muhalefet liderini  hak etmiyor..artik.kafamizi kumdan cikaralim..gerek.bilim be icinde.. daima ileriye bakalim..iste gercek ataturkculuk bu dur..sahte.. maskeli ataturkculer..komik oluyor.inanin.o yuzden  bos.. bos..bossun.sn kilictar.

  • Tevfik05 Temmuz 2020 15:43

    BAK SU KONUSANA...bu ne pìskinlik  yav..hem ortak olcan sonra.. da..ulan sana sozum..yok..belli  soyun sopun  ama sana  inanan ahmaklara  yuh olsun..artik yeter..insanlarin gòzunun icine  baka baka  yalan..soyluyor..utanmiyor..konusturmayin..YETER.. uyanin.. 

  • EKRİST05 Temmuz 2020 15:43

    ATATÜRK ün partisine ne hale getirdin.sanki ihtiyacın vardı.teröristleri destekleyenler ile götürdün partini birlikte hareket edip ittifak yaptın.sen bugüne kadar chp de gelen en utanç verici genel başkansın.partiyi mahvettin.ne projen var ne de vizyonun ancak laf lakırtıların var.muhalef projeler ile olur.hani nerde projelerin.sen kim teröristler kim.asıl zorbalığı sen yapıyorsan.karşına çıkacak genel başkan adalyarını bir bir sindirip egale ediyorsun.

  • Alp05 Temmuz 2020 15:36

    Bu ulkeye  terorsitle ortak olup..sonrada..laf..salatiligi yapan sensin ne yuzde MILLETE ders veriyon..Sen bunlari..ORTAKLARINA SOYLE..INSANDA BIRAZ UTANMA ARLANMA OLUR..