E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı!---

Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı!
12 Mayıs 2016 - 12:33 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, "Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" şeklindeki sözleri nedeniyle soruşturma başlattı

Alınan bilgiye göre, başsavcılığın basında çıkan haberleri ihbar kabul ederek re'sen başlattığı soruşturma, Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosunca, Türk CezaKanunu'nun "Suç işlemeye tahrik" başlıklı 214. maddesi kapsamında yürütülecek.      

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dün TOBB Genel Kurulu'nda “Bir kişi konuşacak Türkiyesusacak, bir kişi konuşacak hâkim ona göre karar verecek, bir kişi konuşacak ona göremilletvekili listeleri hazırlanacak, bir kişi konuşacak istediği adam hapse gelecek. Neymiş, böyle bir başkanlık sistemi. Böyle bir başkanlık sistemini, kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YARGI12 Mayıs 2016 15:45

    yakın bir zamanda, bir mafya reisi, akademisyenleri kastederek, "kanlarını şerbet diye içeriz" derken cumhuriyet savcıları neredeydi acaba, ülkemizin temel değerleriyle oynanıyor nerede cumhuriyet savcıları?

  • E.S12 Mayıs 2016 14:39

    Senin yerin HDP CHP dene işin var.

  • rüstem12 Mayıs 2016 13:41

    bir sistem içeriği sun da ondan sonra eleştiri getir sırf adı başkanlık diye saçma sapan konuşulmaz

  • vatandaş12 Mayıs 2016 12:43

    kendilerini hiç görmüyorlar. başa gelmek için dökülen kanların hakkını kime verecekler.