E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 bin lira tazminat ödeyecek---

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 bin lira tazminat ödeyecek

 Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 bin lira tazminat ödeyecek
26 Mayıs 2022 - 13:44 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınları tarafından açılan ‘hakaret’ davasında 100 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Man Adası belgeleri’ ile ilgili açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve akrabalarına hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar duruşması yapıldı.

İstanbul 15. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne görülen duruşmada Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in reddi hakim talebi reddedilirken, CHP liderinin 100 bin TL tazminat ödemesine hükmedildi.

Söz konusu kararı sosyal medya hesabından paylaşan Avukat Celal Çelik, şu ifadelere yer verdi:
“Erdoğan ve yakınları tarafından Genel Başkan aleyhine açılan davada bugün; suç işleyen, delillerimizi toplamayan, şikayet ettiğimiz halde davadan ısrarla çekilmeyen, Red prosedürünü uygulamayan sözde Hakim tarafından toplamda 100.000 TL aleyhe tazminata hükmedildi! Tarihe not: Ancak sözümüz söz!

Diğer davalarda olduğu gibi bu davayı da sonuçta biz kazanacağız... Bu karar elbette sonraki yargı süreçlerinde bozulup lehimize dönecek. Ancak hiç kimse suç işleyenlerden hesap sorulmasına engel olamayacak!"

Erdoğan'dan 'yeni operasyon' açıklaması

 

Erdoğan duyurdu: Bir Türk uzaya gönderilecek

 

Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı: Yine biz çözeceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST27 Mayıs 2022 00:05

    Yalnızca Yalanı söyleyeni cezalandırmak adil değil, yalanı yayanları da cezalandırmadan adaleti sağlayamazsınız. 

  • Mucise Reis ;)26 Mayıs 2022 18:27

    Man adası gibi sonradan sonuç değişebilir : ) malum Geziden yatanlar 3 - 5 yıl sonra gezi den değil, başka farklı bir suçtan yatıyor.. öylede bir adelet sistemi var. daha bir hafta önce 15 cumhuriyet savcısı fetocu diye açığa alındı.. peki verdiği kararlar ve sonuçlarını çekenler ???? onu araştıran yok.... o bakımdan bu çıkan sonuçların siyasi sonuç ve atamalar ile baskılanan sonuç olduğunu bilmeyen yok... aynı sistem 300 paşayı fetocu diye görevden almış, 15 temmuzda bu paşalar fetoya silah çekip sokaklarda kurumalarda çatışmış, Türk bayrağı altında toplaşmıştı..... Bu sonuçlar sonradan değişecektir, herkeslerin bildiği gibi.. keşke yanılsak da özdür dileyebilsek....Hep özürleri kabul edip affeden oluyoruz yıllardır, kananları kandırılanları : ))

  • astor26 Mayıs 2022 14:45

    adalet olmayan yerde kimin haklı kimin haksız oldugu bilinmez. bu yüzden bir an önce secim yapılması lazzım.

  • sözün özü26 Mayıs 2022 14:01

     Millet ile alay edenler ne olacak.... Dolarlarınızı satın diye tavsiyede bulunanlar.ne olacak.........

  • baran26 Mayıs 2022 13:57

    Yalan söyleyenlerin yalanlarında ısrar ile inat edenlerin aslında Cumhurbaşkanı ile değil Türk Milleti ile problemi vardır.  Yine malum zevatların zoruna gitmiş  Türkiye cumhuriyeti hükümetinin Nato  ya dahil olmak isteyen Finlandiya ve İsveç i ret etmesi.  Malum bu Ünal Çeviköz  Türkiye Azerbaycan a açık destek verince daha 3 saat olmadan Türkiye oraya selefi güçler gönderiyor diye feryat figan etti  Karabağ geri alınınca da kahrından adeta delirdi.  Bunların gerçekte kripto şahıslar olduğu çok açık belli!  Pkk yı kovmak  için Kuzey Suriye ye girince bu soytarılar Üniversiteler de olay çıkarmaya Türk Askerini kötülemeye başladılar. Allah cümle yalancıların bozgunculuk yapıp aslında Türk Milletinin bütün değerlerini hiçe sayan Allahsız deftersiz münafıkların  ıslah etsin olmuyorlar ise Kahru perişan zelil ve rezil etsin.  

  • Mucise Reis ;)26 Mayıs 2022 18:28

    100 bin tır var ise git iha siha ile bur bir tanesini.. hadi 99.999 tanesi terörö verildi. 1 tanesini vur bari.. neden vurmuyorsun ?  Sen önce kendini sorgula. 100 bin tır deniyor, 1 tanesini vuracak kabiliyete pilot yok mu ? bana garip geliyor

  • baran26 Mayıs 2022 16:58

    Allah ım sen şu ahmağa akıl ver!  Bir uçağın uçuş saati kaç milyon tl. ye mal oluyor ne bilsin!  Sırf harekat yapıyorlar bu sersemlere göre!  Tabi milyarlarca tl.lik harekat yaparak öyle mi?  Amerika da zaten 100 bin tır silahı pkk ya oynasın diye verdi!  Yunanistan da zaten Türkiye ye hiç mi hiç saldırmaz!  Değil mi salak asdoper!  Ya da kahpe hangisini kbul edersen.  Hayat zaten yiyip içip ..maktan ibaret değil mi?  

  • asdoper26 Mayıs 2022 15:27

    operasyonlar tamamen kötü gidişatı saklamak için