E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKiler Gıda'da ayrılma hakkı fiyatı belli oldu---

Kiler Gıda'da ayrılma hakkı fiyatı belli oldu

Kiler Gıda'da ayrılma hakkı fiyatı belli oldu
25 Haziran 2015 - 08:51 borsagundem.com

Kiler Gıda, satılması planlanan stok, gayrimenkul ve şirket araçları nedeniyle, ayrılma hakkı kullanmak isteyenlere fiyatı açıkladı.

Kiler Gıda'da ayrılma hakkı fiyatı, Genel Kurul'a katılıp muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine 1 TL nominal değerli bir pay için 3,2842 TL'den kullandırılacak.

Kiler Gıda'nın konu ile ilgili KAP açıklaması şöyle:

''Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği uyarınca; dışarıya satılması planlanan stok, gayrimenkul ve şirket araçlarının satışı, 19 Haziran 2015 tarihinde yapılan Genel Kurul'da oy çokluğu ile kabul edilmiştir. 

Bahsi geçen Genel Kurul'a katılıp muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz 1 TL nominal değerli bir pay için 3,2842 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden ayrılma hakkını kullanabilecektir. Ayrılma hakkı Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile kullandırılacak olup ayrılma hakkı kullanımına ilişkin süre 26 Haziran 2015 Cuma günü başlayacak, 09 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 17:00 itibariyle sonlanacaktır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)