E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKiev bölgesinde saldırı alarmı---

Kiev bölgesinde saldırı alarmı

Kiev bölgesinde saldırı alarmı
30 Mayıs 2023 - 02:18 borsagundem.com

Başkent Kiev’de ve Kiev bölgesinde bugün üçüncü kez hava saldırısı alarmı verildi.

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı’nın çevrimiçi haritasında yer alan verilere göre Kiev’de ve Kiev bölgesinde tekrar hava saldırısı alarmı verildi.

Sputnik'te yer alan habere göre, Kiev’de halka sığınaklara gitmesi için yapılan çağrı sinyali 16.55'te (Türkiye saati ile aynı) duyuldu, bir dakika sonra Çernigov bölgesine, akabinde ise Jitomir bölgesinde alarm verildi.

Füze parçaları düştü

Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko bu sabah şehirde çok sayıda güçlü patlama meydana geldiğini bildirdi. Eş zamanlı olarak hava saldırısı alarmı verildi. Kliçko daha sonra Desnyanskiy bölgesinde hava savunma sisteminin çalıştığını, Podolskiy ve Obolonskiy bölgelerine ise füze parçalarının düştüğünü açıkladı.

Dün gece de Ukrayna’nın tamamında hava saldırısı alarmı verilmişti. Yerel basın Kiev, Poltava, Vinnitsa, Çerkasskiy, Odessa, Hmelnitskiy ve Lvov bölgelerinde patlamalar meydana geldiğini yazdı. Polis yetkililerinin paylaştığı bilgiye göre Kiev’de birkaç altyapı tesisi hasar aldı.

Rusya, Ukrayna'nın askeri havaalanlarına saldırdı

 

"Rusya, Ukrayna'nın başkentine İHA saldırısında bulundu"

 

Sudan'da halka silahlanma çağrısı

 

Ateşkes 5 gün daha uzatıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)