E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKeskin nişancılar rastgele ateş açıyor---

Keskin nişancılar rastgele ateş açıyor

Keskin nişancılar rastgele ateş açıyor
14 Ağustos 2013 - 10:38 borsagundem.com

Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında, rastgele ateş açılması ve keskin nişancıların ateşiyle başlayan müdahale sürüyor

Mısır'da güvenlik güçleri, ordunun yönetime el koymasının ardından Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki göstericilere müdahale sürüyor.
Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında, rastgele ateş açılması ve keskin nişancıların ateşiyle başlayan müdahale sürüyor. Meydanlardan dumanlar yükseliyor.
Güvenlik güçlerinin Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki göstericilere müdahalesi sürüyor. Nahda meydanı yakınında yer alan El-Orman Parkı ile Kahire Hayvanat Bahçesi'nde yangın çıktığı, burada bazı ağaçların yandığı, meydanlardaki göstericilere gaz bombaları ve gerçek mermilerle ateş açıldığı bildirildi.
Üniversiteye sığındılar
Rabiatul Adeviyye Meydanı'na yakın güvenlik birimlerine ait binaların çatılarından, keskin nişancıların hedef aldığı göstericiler arasında ölenler olduğu, Nahda meydanındaki bazı göstericilerin ise saldırılardan korunmak için Kahire Üniversitesi Mühendislik Fakültesine sığındığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)