E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKerem Aktürkoğlu'na dev zam!---

Kerem Aktürkoğlu'na dev zam!

Kerem Aktürkoğlu'na dev zam!
20 Haziran 2023 - 10:40 borsagundem.com

Gol ve asistleriyle şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Kerem Aktürkoğlu'nun 9 milyon TL olan ücreti 27 milyon TL’ye çıkarıldı.

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak, Şampiyonlar Ligi kapısını aralayan Galatasaray'da yönetim, zafere katkı yapan en önemli isimlerden biri olan Kerem Aktürkoğlu'nu ödüllendirdi.

24 yaşındaki oyuncunun yeni maaşı 27 milyon lira olarak belirlendi. Kerem bu ücretle takımda en çok kazanan yerli oyuncu oldu.

Ayrıca bonusların da eklendiği anlaşmaya göre Kerem 15., 25. ve 35 maçlardan sonra 1'er milyon lira, 15 gol atması halinde 2 milyon lira, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi başarılarında da bonus ödemeler kazanacak. Kerem için transfer tekliflerinin de olduğu biliniyor ancak Galatasaray var olan yerli zorunluluğu nedeniyle yıldız ismi satmaya yanaşmıyor.

Takıma ilk transfer edildiğinde yıllık 300 bin lira kazanan Kerem daha sonra zam alarak yıllık 9 milyon lira seviyesine yükselmişti.

Galatasaray'da flaş 'Icardi' gelişmesi: Tam 50 milyon euro!

 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın para cezaları onandı

 

Galatasaray'da Nelsson için 22 milyon euroluk teklif!

 

Galatasaray tüzüğünde devrim gibi kararlar

 

Aslan payı Galatasaray'ın: 194 milyon TL

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.20 Haziran 2023 14:21

    ASGARİ ÜCRETE DE % 200 ZAM YAPILSA NE GÜZEL OLURDU

  • sonforvetarayıcı20 Haziran 2023 13:48

    Gomise neden aynı muamele yapılmadı hiç değilse şampiyonlar liginde oynatılırdı öyle gönderilirdi adamda oynama isteği bırakmamışınız illallah etti gitti adam Gomis olmasa bunların hiçbiri olmazdı zafere katkı dersek gomis bence ilk sırada şampiyonlar ligine de yakışırdı şimdi başkasını bul getir uğraş dur boş boş bi gönlünü alamadınız adamın