E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Kelebek iki gün içinde 45 mağaza birden açtı---

​Kelebek iki gün içinde 45 mağaza birden açtı

​Kelebek iki gün içinde 45 mağaza birden açtı
27 Nisan 2014 - 08:34 borsagundem.com

Kelebek, iki gün boyunca 20 ilde gerçekleştirdiği açılışlarla, mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor

Kelebek, iki gün boyunca 20 ilde gerçekleştirdiği açılışlarla, mağazalar zincirini genişletti. 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenen törenlerle, Kelebek Mobilya’nın 27, Kelebek Mutfak’ın da 18 olmak üzere toplam 45 mağazası hizmete girdi. Kelebek’in bu yıl yüzde 70 büyümeyi hedeflediğini belirten Kebebek Mobilya Satış Direktörü Ali Serdar Sörfük, şu bilgileri verdi: “İtalyan ve Türk tasarımcılarımızın özgün koleksiyonlarıyla trendleri belirlerken, yeni mağazacılık anlayışıyla da değişim başlattık. Açtığımız her mağazanın, hem markamıza hem de bulunduğumuz bölgeye ve ülke ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz. Yeni mağazalarımızla, bulunduğumuz her yerde fark yaratacağız” dedi.
Kelebek Mutfak ve Projeli İşler Direktörü Serdar İdiler ise yaptığı açıklamada, “Yalnızca yurt içinde değil, aynı zamanda yurtdışında da önemli çalışmalarda bulunuyoruz. Özellikle Rusya’da çok büyük projelerde yer aldık. Açılışını yaptığımız mağazalarımıza yenilerini eklemeyi ve daha da büyüyerek ilerlemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)