E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaşıkçı'nın cesedinin kime teslim edildiği ortaya çıktı---

Kaşıkçı'nın cesedinin kime teslim edildiği ortaya çıktı

Kaşıkçı'nın cesedinin kime teslim edildiği ortaya çıktı
21 Ekim 2018 - 17:41 borsagundem.com

Konsolosluk binasından çıkarılan gazetecinin cesedinin, Sultanahmet'te Mardin nüfusuna bağlı bir Türkiye vatandaşına teslim edildiği ileri sürülüyor.

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedeninin akıbetiyle ilgili son dakika yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kaşıkçı'nın cesedinin konsolosluk binasından çıkarıldıktan sonra Sultanahmet'e götürüldüğü ve burada yok edilmesi için bir Türk vatandaşına teslim edildiği iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre, Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedeni konsolosluk çalışanlarının yardımıyla bina dışına çıkarıldı. Ceset, Sultanahmet bölgesinde Mardin nüfusuna bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına teslim edilerek ortadan kaldırılmaya çalışıldı.

Cenazenin doğrudan bir yere gömülmediği ve Suudi konsolosluğunun Türkiye'de irtibatlı olduğu bir kişi aracılığıyla yok edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Kaşıkçı'nın cansız bedeninin teslim edildiği Mardin nüfusuna bağlı kişinin de polis tarafından arandığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Öner21 Ekim 2018 21:13

    Ak Parti’nin tarihe geçecek bir yüzkarası bu olay. Kaşıkçı’ nişanlısına eğer 1 saat sonra konsolosluktan dışarı çıkmazsam Akp’de çok güvendiği bir ismi vererek onu ara diyor. Akp ne yapıyor, iş işten geçtikten ve konsolos Riyad’a kaçtıktan sonra soruşturma açıyor. Suudi Arabistan bu suikastı Abd ve İngiltete komolosluğunda işleyebilr miydi ?

  • Yakup ÖZTÜRK21 Ekim 2018 22:36

    Kargalar haykırarak güler senin söylediğine, bu senin Ak partiye karşı alerjin olduğunu gösteriyor. Sen her halde dağda yaşıyorsun, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güvenliğini sağlayan güvenlik güçleri var. Neden en yakın bir emniyete haber ver dememiş. Yoksa bu sözü söylerken sende kaşıkçının yanındamıydın.

  • Sdk21 Ekim 2018 21:44

    Ooo yoruma bak... Çok zekice.... Nasılda bağlamış... Allahtan kuşların beyni böylelerinkinden büyük. Yoksa uçamazlardı...