E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKartonsan'dan bir üretim hattını durdurma kararı---

Kartonsan'dan bir üretim hattını durdurma kararı

Kartonsan'dan bir üretim hattını durdurma kararı
23 Mayıs 2023 - 09:12 borsagundem.com

Kartonsan, bakım-güçlendirme çalışmaları ve pazar şartları sebebiyle 1 No'lu karton üretim hattında üretimin 1 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında durdurulacağını açıkladı


Kartonsan üretim hattında pazar koşullarının da etkisiyle bir aylık duruş kararı aldığını bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimizin Başiskele/Kocaeli adresinde bulunan üretim tesisi binasında yapılacak inşaat bakım-güçlendirme çalışmaları ve pazar şartları sebebiyle 1 No'lu Karton Üretim Hattımızda 01.06.2023–02.07.2023 tarihleri arasında üretimin durdurulmasına ve söz konusu üretim hattında çalışan personellerin belirtilen süre içerisinde yıllık izinlerinin kullandırılmasına karar verilmiştir.

İnşaat çalışmasındaki gelişmelerin seyrine göre 1 No'lu Karton Üretim hattında planlanan duruş süresinin uzatılması hususunun süreç içinde ayrıca değerlendirilmesine ve gelişmelerle ilgili kamuya açıklama yapılmasına karar verilmiştir. 

İş bu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Kartonsan ve Safkar Soğutmacılık sorusu

 

Yatırımcı ilgisinin arttığı hisseler (23/05/2023)

 

Yabancıların en fazla alım satım yaptığı hisse senetleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 141,20
En Yüksek: 141,20
En Düşük: 126,10
Değişim 9,97 %
FK: 0,00
PD / DD: 9,13
İşlem Hacmi 247.384.749
Toplam Adet: 1.827.735
Ağırlıklı Ort.: 135,33
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )23 Mayıs 2023 09:56

    işin garip yanı Mayıs ayı en üretimleirn arttığı, yıllardır en fazla üretim , hareket, iş talebi, vb olan popüler aylardandır. Bu haber şirket bazlı olamsada, diğer şirketlerin taleplerini olumsuz etkiler demektir bu... Özetle ekonomik durgunluk mu oluşuyor ülkemizde ?  o zaman pmı lar 50 aldına düşmesi, işsizlik oranı artması, gibi ekonomide daralma beklerim ben. tamam tek başına bir firmanın üretim hattı bunu ifade etmez ama, FED gibi diğer verilerede bakıp bir izleme, kestirim yapmam için zihnimi çalıştıran haber bu. inşaat demiş ama bu dönemde ne inşaatı bu ? vird eişilere yıllık izin vermiş en iyi dönemde ? zaten grev, maaş iyileştirme sendika vb istenen stoklu çalışmayıda yapmamıştı firma... Ekonomide neler oluyor ?