E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal yenilirken onlar alemlerdeydi!---

Kartal yenilirken onlar alemlerdeydi!

Kartal yenilirken onlar alemlerdeydi!
29 Aralık 2013 - 12:17 borsagundem.com

Beşiktaş’ın G.Birliği’ne mağlup olduğu dakikalarda Oğuzhan’la, Fernandes Emirgan’da eğleniyordu

Gecelerin Kartal’ı Fernandes’in bu kez taraftarlarla başı sahada değil, alemde derde girdi. Beşiktaş, G.Birliği’yle oynadığı saatlerde kadro dışı kalan Fernandes’le sakat olan Oğuzhan da Emirgan’daki La Boom’da eğleniyordu. Kartal’ın Başkent’te 1-0 mağlup olması, aynı mekanda karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlı taraftarları gerdi. Burada hiçbir şey olmamış gibi eğlenmeye devam eden Fernandes’in tavırlarından rahatsız olan Beşiktaşlılar, Portekizli oyuncuya sataştı.
23.30’DA MEKANDAN AYRILDILAR
Bir taraftar, “Takım yenildi, siz burada eğleniyorsunuz” diye bağırdı. Ardından diğer taraftarlar da iki oyuncuya yönelik protestolarına devam etti. Sözlü sataşma alevlendi ve taraftarlarla Fernandes arasında yumruklaşmaya dönüştü. Çılgına dönen Fernandes’in attığı yumrukla bir taraftarın kaşının açıldığı da iddia edildi. Taraftarlarla Portekizli arasındaki kavgayı yanlarında bulunan diğer arkadaşları ve müşteriler yatıştırdı. Fernandes ve Ozzie akşam 23.30’da mekanı terk etti.
SON İKİ MAÇTA FORMA GİYMEDİ
Kasımpaşa maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan ve ardından oyundan çıkmak isteyen Fernandes, sakatlığını gerekçe gösterip Elazığspor karşısında oynamamıştı. Yönetimin 200 bin euro ceza kestiği Ferdi, takımla Ankara’ya gitmemiş, aynı gün BJK TV’de yayına çıkarak, “Taraftarlardan özür diliyorum. Benim yerim Beşiktaş” demişti.
GÖKHAN 'TÖRE'YE UYDU
Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup’un hızlı başlayan gecesi La Boom’da bitmedi. Burada yaşanan kavga nedeniyle keyfi kaçan ikili soluğu Reina’da aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu oyuncuların arasına sürpriz bir isim daha katıldı. Ankara’da G.Birliği karşısında dökülen ve Bilic tarafından oyundan alınan Gökhan Töre de ilerleyen saatlerde alemdeki yerini aldı.
GÜZEL KIZLA SAMİMİ GÖRÜNTÜLER
Ancak Beşiktaşlı taraftarlar burada da yıldızları rahat bırakmadı! “Takım dökülüyor, siz eğleniyorsunuz. Yürüyün gidin buradan!” diye bağıran taraftarlar bu kez herhangi bir fiili saldırıda bulunmadılar. Taraftarların isyanına aldırmayan yıldızlar eğlencelerine sabaha kadar devam etti. Manuel Fernandes, Oğuzhan ve Gökhan Töre sabah saat 04.45’te mekandan ayrıldı. Eğlence sırasında Gökhan Töre’nin yanında bulunan kız arkadaşıyla samimi görüntüler vermesi de dikkatlerden kaçmadı.
TOROMAN'IN EĞLENCE ALBÜM'Ü
Kadro dışı kaldıktan sonra eğlence mekanlarında daha fazla zaman geçirmeye başlayan İbrahim Toraman da aleme akanlardandı. Albüm adlı mekanda eğlenen Toraman’a muhabirler, “Fernandes taraftarların saldırısına uğradı, bir bilginiz var mı?” diye sordu. Toraman ise “Şaşırdım. İlk defa sizden duyuyorum” cevabını verdi.
FERDİ'YE YENİ CEZA
Beşiktaş yönetimi de alemci oyuncuların durumunu yeniden değerlendirecek. Futbol Direktörü Önder Özen’le yapılacak görüşmenin ardından taraftarla maç gecesi yumruklaşan Fernandes ve aynı anda mekanda bulunan Oğuzhan da ceza alacaklar listesinde. Yönetim izin günü olsa da oyuncuların disiplinsiz ve Beşiktaş’a yakışmayan davranışlarda bulunmasına hoşgörü göstermeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)