E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKarsusan yolcularını taşıyan uçak iptal---

Karsusan yolcularını taşıyan uçak iptal

Karsusan yolcularını taşıyan uçak iptal
12 Ocak 2015 - 11:18 borsagundem.com

THY’nin sabah Trabzon’a gidecek olan uçağı hava muhalefetine takıldı

BORSAGUNDEM.COM
Geçtiğimiz haftayı kara kış koşullarında geçiren İstanbul güne karanlık bir gökyüzüyle uyandı. Sabah saatlerinde başlayan fırtınayı, yağmur ve zaman zaman yağan dolu izledi. Olumsuaz hava şartları nedeniyle önce İDO ve BUDO’nun iç ve dış hat seferleri iptal edildi. Trafiği de etkileyen hava ilerleyen saatlerde  ise hava ulaşımını da etkiledi. Saat 10.50’deki İstanbul Trabzon uçuşu da son anda iptal edildi. THY’nin Trabzon uçağının yolcuları arasında ise yarın Trabzon’da yapılacak olan Karsusan Olağanüstü Genel Kurulu’na gidecek olanlar da yer alıyordu.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Moreno12 Ocak 2015 16:58

    Üçak uçsunda yatırımcıları mutlu edecek kararlar alınsın! Yatırımcılar olarak Alyağ ve Krsan birleşmesi adil hisse ihracı ve adil çağrı fiatıyla olursa destekleriz. Bu birleşmenin sonucunda şirketin A grubu olması, İki fabrika ile snerji yakalaryarak hem balık yağı ile unu hem tohum yağları üretimi alanında urun zenginliği ulaşması ve geniş pazarlama gücünün kavuşmas, şirketin İSO 500 arasına girme olasılığı artması, hisse tahtada derinlik kazanması gibi çok olumlu katkıları olur. Bana göre ADİL BİRLEŞME: Alyağ 60 milyon lot + Krsan 40 milyon lot =100 milyon lot. Çağrı fiatı Alyağ 1.02, Krsan 9.40

  • THy12 Ocak 2015 14:08

    Umarız kurul gercekleşir ve karsusan ile alyağ birleşimi kararı çıkar ve karsusan ortaklarına adil hisse ihracı yaparak adil br birleşme gercekleşir. birde hm alyağ hem karsunsan için adil bir çağrı fiatı belirlerin. son uç aynı en yuksek fiatndan.