E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKardeşini müşavir yapmış---

Kardeşini müşavir yapmış

Kardeşini müşavir yapmış
03 Ocak 2014 - 08:21 borsagundem.com

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine, Personel Genel Müdür Yardımcısı Ünal Bozdağ atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, “Açık bulunan Bakanlık Yüksek Müşavirliğine, Personel Genel Müdür Yardımcısı Ünal Bozdağ’ın atanması, 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanunu’nun değişik 37. maddesi gereğince uygun görülmüştür” denildi.

DEVLETTE ÇALIŞMAYA HAKKI VAR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2012’de, Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu’nda değişiklik yapan kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlarken, Adalet Bakanlığı Personel Daire Başkan Yardımcılığına atanan Ünal Bozdağ’ın kardeşi olduğunu bildirerek, “Herkes gibi onun da devlette çalışma hakkı var. Sizin alkışladığınız 28 Şubatçıların yaptığı sınavlarda, alın teriyle girmiş, hakimlik yapıyor. Suç mu ayıp mı?” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onur03 Ocak 2014 19:01

    memleketi yediniz bitirdiniz, yav şunlara oy moy vermeyin. devlet içinde çok adamları var, türkiye tek bir güruha emanet edilmemeli, dengeli olmalı, biraz da muhalefet adam yerleştirsin de güçler dengesi olsun

  • broker03 Ocak 2014 14:04

    yuh olsun be. kardeşin çalışsın devlette ama herkesle eşit olsun. günahtır ayıptır be!

  • yiyin yiyin03 Ocak 2014 13:51

    niye şaşırıyorsunuz ki bunların hepsi böyle değil mi başbakandan özenmiştir oda kızını danışmanı yaptı her ay kaç milyar maaş alıyordu hatırlayamadım matematiğim yetmiyo

  • HARAMZADELER03 Ocak 2014 10:42

    Bu ülkede neden bu adamlara oy verilmeyeceğinin canlı bir örneğidir bu. Yolsuzluk yalnızca paraları götürmekle değil, bu şekilde de yapılıyor. Akrabalarını,sülalerini bu yerlere doldurarak, Tüyü Bitmemiş Yetimin Haklarını ve Kul haklarını böyle de yiyorlar. Haram zıkkım olsun bizim vergilerimizle bu hükümetin adamlarına ödenen bu Haram Maaşlar. Halkımız Helal etmiyor.

  • YORUMCU03 Ocak 2014 10:25

    anlaşılan, yaşananlardan ders almamış....

  • Ah yazık03 Ocak 2014 10:12

    Bu iktidar bir siyasi partinin ne kadar yozlaşabileceğini ve akabinde de devleti ne kadar yozlaştırabileceğini açıkça göstermekte. tarihte şimdiden yerini aldılar. Tarihte nasıl anılacaklarını göreceğiz.

  • alptuğ03 Ocak 2014 09:51

    şu vaziyete bak memlekette binlerce yetişkin bilim ve irfan sahibiTÜRK vatandaşı var bunların zihniyeti yandaş ve kardeşler olacak YOZGAT secim geliyor iyi değerlendir.

  • Kerim03 Ocak 2014 08:38

    28 Şubatçıların yaptığı sınavlarda girmiş, ne yapsa yeridir. Yeter ki cemaatlarle girmesin.