E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKarayılan'dan küstah tehdit. Kayyumlara saldırırız---

Karayılan'dan küstah tehdit. Kayyumlara saldırırız

Karayılan'dan küstah tehdit. Kayyumlara saldırırız
23 Haziran 2016 - 12:03 borsagundem.com

Terör örgütü yöneticisi Murat Karayılan, BDP'li belediyelere kayyum atandığı taktirde, doğrudan kayyum üyelerine saldıracakları tehdidinde bulundu.

Hükümetin terör örgütü PKK'ya finansal ve lojistik destek veren belediyelere el koyacağını açıklaması karşısında, törer örgütü yöneticisinden alçakça saldırı tehdidi geldi. PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan, el konulan belediyelere atanacak yöneticilere saldıracaklarını ilan etti.

İşte Karayılan'ın açıklamasının ilgili kısmı:

"Eğer onlar belediyelere el koyarsa, yerine kimi belediye başkanı yaparsa, onu hedefleriz. Bunu açıkça söylüyorum. Yani onlar artık savaşı genişletmek istiyorlar ve bunu bize dayatıyorlar. Tabii ki biz de gereken cevabı veririz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hepsi denetlensin23 Haziran 2016 22:39

    mhp, chp, hdp belediyeleri habire denetleniyor ya akp belediyeleri ? hdp belediyelerinbe kayyum atansın ama akp belediyeleri de tarafsız kurumlarca denetlensin. Onlar da malı götürüyor da denetleyen yok.

  • xx23 Haziran 2016 18:29

    hadi ordan hödük.Böylece iddiaların doğru olduğu anlaşıldı.Hani demirtaş delil yok demişti, işte delil.para kaynaklarınız kesilecek değil mi?

  • Miharbi23 Haziran 2016 14:27

    Haydi oradan engerek yılanı.Cevabını anında alacağın o saldırı için elinde daha kaç uyuşturucu müptelası kopil kaldı? Kendin niye gelemiyorsun?

  • vatandaş soruyor23 Haziran 2016 14:09

    Bu adamların hala konuşabilmesine çok şaşıyorum. Bu güne kadar bunlar çoktan devletçe imha edilmeliydiler. neden bekliyorlar hala.

  • TURAN23 Haziran 2016 13:47

    sende suç yok senin gibi ermeni tohumlarını mecliste konuşturanlarda var