E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu ve Akşener'den erken seçim açıklaması---

Karamollaoğlu ve Akşener'den erken seçim açıklaması

Karamollaoğlu ve Akşener'den erken seçim açıklaması
26 Eylül 2019 - 18:32 borsagundem.com

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i, ziyaret etti.

SP lideri Temel Karamollaoğlu’nun, ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri' kapsamındaki ziyareti, İYİ Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşti. Akşener, Karamollaoğlu’nu makam odasının önünde karşıladı. Basın mensuplarına el sıkışarak poz veren iki lider, makam odasına geçti.

'HIZLI GÖRÜŞMEYE BAŞLARSAK SEÇİM GELİR'

Akşener’in “Biz böyle hızlı görüşmeye başlarsak seçim gelir yalnız” sözleri gülüşmelere neden olurken, Karamollaoğlu “Ben birkaç sene seçim beklemiyorum” dedi. Akşener de bunun üzerine erken seçim beklemediğini söyledi.

2 SAAT GÖRÜŞTÜLER

Daha sonra basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Akşener, “Türkiye’nin meselelerine, problemlerine ve fırsatlarına dair bir sohbet gerçekleştirdik. Daha sık görüşmeyi kararlaştırdık” dedi.

'BİR TAKIM ENDİŞELERİMİZ VAR'

Karamollaoğlu ise, “Çok faydalandığım bir görüşme oldu. Ülkemizin ve bölgemizin meseleleri hatta dünya ile bir takım endişelerimiz var. Bunların bertaraf edilebilmesi için de bizim üzerimize siyasiler olarak bazı sorumluluklar düşüyor. Bu konuda çok genişçe bir sohbetimiz oldu” şeklinde konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eskici27 Eylül 2019 07:46

    Bu siyasetcilerin acaba yatacak yeri varmi ahirette ? milletin parasi ile gel keyfim gel hayati yasiyorlar adida hizmet Allah bildigi gibi yapsin siyasileri

  • Urla27 Eylül 2019 08:43

    Bu siyasileri seçenlerin oy verenlerin yatacak yeri olacak mı peki

  • Istanbul27 Eylül 2019 00:24

    Iyi parti oy verdim bu seçim oy yok secim yapın cumhurbaşkan adayı kim ince mi gül mü imanoglu mu meral hanım mi yoksa kemal bey mi kim olacak yoksa pkk mi iyi karar verin

  • Ayşe Ankaralı26 Eylül 2019 20:42

    verin seçim masraflarını ve bizim masrafları her gün seçim yapalım.nasıl olsa bizim paralarımızla seçim yapıyorsunuz.işiniz iş değilmi.aslında aynen abd deki gibi seçim masraflarını milletvekil adayları ceblerinden karşılamalır gerekmektedir.ben seçim olacağını hiç zannetmiyorum yakın tarihte çünkü bu seçilen milletvekillerinin kıyak emekli olabilmeleri için haziran 2020 devirmeleri gerekmektedir.o tarihten sonra hızlanmalar başlayabilir fakat hükümet başarılı olursa bunlar konuşamazlar kaçacak delik ararlar.