E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKara para ile mücadelede Malta ile işbirliği mutabakatı---

Kara para ile mücadelede Malta ile işbirliği mutabakatı

Kara para ile mücadelede Malta ile işbirliği mutabakatı
30 Eylül 2021 - 04:30 borsagundem.com

Türkiye ile Malta arasında imzalanan finansal istihbarat işbirliği mutabakatı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Türkiye ile Malta arasında finansal istihbarat alanında iş birliğine gidildi. Karapara aklama ve terörizmin finansmanı konularında mutabakat muhtırası imzalandı.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı MASAK ile Malta Finansal İstihbarat Analiz Birimi arasında mutabakata varıldı.

"Karapara Aklama, Bağlantılı Öncül Suçlar ve Terörizmin Finansmanı ile İlgili Finansal İstihbarat Değişiminde İşbirliğine Dair Mutabakat Muhtırası" imzalandı.

Mutabakatla, Türkiye ve Malta mali istihbarat birimleri arasında bilgi paylaşımlarının artırılmasının amaçlandığı belirtildi.

Konuya ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu Finansmanı Genel Müdürü'nün adı değişti

 

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emre30 Eylül 2021 09:15

    şöyle bir mutakabat ben aklarım kara para benim paralar güvende olsun siz diğer hırsızları dolandırıcılara göz açtırmayın yoksa günah demişlerdir.... :D  :D  :D