E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKandil'e operasyon başlatıldı---

Kandil'e operasyon başlatıldı

Kandil'e operasyon başlatıldı
11 Haziran 2018 - 14:42 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil'e yapılan operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Kuzey Irak, Kandil, Sincar demiştim ya hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 hedefi yok ettik. 20 uçak gittiler, vurdular, döndüler." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın Niğde'deki açıklamaları şöyle:

Terörle mücadele mesajları veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin mübarek kanlarını asla yerde koymadık. Cudi'de var mıyız, Bestler Dereler'de var mıyız? Afrin'de var mıyız? Bu Bay Kemal ne dedi? Afrin'e girmeyin. Bay Muharrem ne dedi, Afrin'de ne işiniz var. İşte Ömer Halisdemir'imiz ne yaptı, hain olan o Semih Terzi'yi alnından indirdi. Vatan hainlerinin hakkı oydu. Halisdemir'imiz şehit oldu, makamların en yücesine ulaştı." dedi.

"KANDİL'E OPERASYONLARIMIZI BAŞLATTIK"

Erdoğan, beklenen Kandil operasyonu ile ilgili, "Teröristler nereye saklanırsa saklansın, biz ne Muharrem'e bakarız, ne Kemal'e bakarız. Biz bildiğimize bakarız. Şu ana kadar Afrin'de 4500'ün üzerine çıktık. Kuzey Irak, Kandil, Sincar demiştim ya hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 hedefi yok ettik. 20 uçak gittiler, vurdular, döndüler. Bataklığın büyüğünü kurutacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 'Reis bizi Kandil'e götür' sözlerine, "24 Haziran bir hallolsun, gerek olursa önce ben, ardımdan siz" şeklinde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu ve İnce'yi eleştiren Erdoğan, "Cudi'de, Gabar'da, Kato'da teröristlerin inlerini başlarına geçirdik. Bu Bay Muharrem'den, Bay Kemal'den terörle mücadele ile ilgili bir şey duydunuz mu? Onların terör diye bir derdi yok. Bay Kemal terörün destekledikleri ile Ankara'dan İstanbul'a yürüdü." şeklinde konuştu.

"VAKTİM OLURSA 24'ÜNDEN SONRA SANA BİR DERS VERİRİM"

Yerli otomobil hakkınada konuşan Erdoğan, "Otomobil, Erdoğan 20 yıl geriden takip ediyor diyor. Sen ne diyosun ya. Tesla diye bir firma var. Sahibi Elon beni ziyaret etti. Bizi benzinli araba üreteceğiz sanıyor, biz akülü, elektrikli arabalarla uğraşıyoruz. Ama bu anlamaz, anlayana kadar da 24 Haziran gelir. Vaktim olursa 24'ünden sonra sana bir ders veririm" ifadelerini kullandı.

"BAY KEMAL SENİN AKLIN ALIYOR MU?"

"Niğde'ye 10 baraj, 3 gölet kazandırdık. İnşa ettiğimiz sulama sistemleri ile 23 bin hektar zirai alanı hizmete açtık." sözleriyle icraatları anlatan Erdoğan, Kılıçdaroğlunu eleştirdi, "İçme suyu ile Niğde şehir merkezine kullanma ve içme suyu sağladık. Uzun vadede içme suyu karşılayacak projenin hazırlıkları sürüyor. 690 trilyon değerinde tarımsal destek verdik. Bay Kemal çıkmış konuşuyor. OECD'de 7,4 büyüme ile 1. olduk. G-20'de 2. olduk. Çıkmış soruyor, 7,4 büyüme sizin ceplerinize yansıdı mı? Bay Kemal senin aklın alıyor mu? Büyüme nedir bir öğren. Danışmanlarına sor. Rantiye dediğin sınıfa da yansır, çiftçiye biz bu parayı nereden veriyoruz Bay Kemal. Çiftçilikle uğraşanlara yüzde 50-80 arası hibe veriyoruz bunu nereden veriyoruz Bay Kemal? Eğer küçülen bir ülke olsak bunları yapabilir miydik? 185 trilyon liralık teşviklerden Niğde'de 118 bin kişinin yararlanmasını sağladık, büyüyen ülkeler bunu yapar Bay Kemal?" dedi.

"BUNLAR NE CİNS YA"

"Bunlar yıkım ekibi" diyen Erdoğan, "Biri havalimanı ile diğeri şehir hastaneleri ile uğraşıyor. Bunlar ne cins ya, hale bak. TİKA'yı kapatacakmış, TİKA neyle uğraşıyor? Ya bunlara mı kaldı bu ülke? Dünyanın hangi ülkesinde böyle muhalefet var. Siz hiç morali yerine gelsin diye cephedeki askerin morali ile uğraşan birini gördünüz mü? Bay Muharrem, "benim moralimi bozmasınlar" diye sağa sola posta koyuyor. Sen askere benim moralimi bozmasın diye nasıl dersin ya? Bunlar için terörle mücadele eden askerlerin morallerinin hiçbir kıymeti yok. Varsa yoksa kendi moralleri. Bugün moralini bozan komutana böyle hadsizlikler yapan Muharrem, emekli, memur, işçi canını sıkınca kimbilir ne yapar? Allah muhafaza." dedi.

"KUMARHANE DEĞİL, KIRAATHANE"

"ABD'de Central Park var, İngiltere'de Hyde Park var." diyen Erdoğan, "Biz Niğde'mize'de böyle bir millet bahçesi kuracağız. Bir diğer projemizde gençlere, millete hizmet verecek millet kıraathaneleri. Bay Muharrem ile Bay Kemal kıraathaneleri oyun oynama yeri zannediyor. Bay Muharrem pastahane değil he, kıraathane. Kumarhane değil, kıraathane Bay Muharrem. Öyle bir şey açsak dört takla atarsınız. Bay Muharrem sürekli kekten bahsediyor, sana da bir kek veririz ne olacak yani." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bryhan11 Haziran 2018 22:44

    Öyle bõyle kadili söndürüyoruz hayırlı olsun

  • Vatandaş11 Haziran 2018 22:40

    16 yıldır akıllarına gelmeyen seçim döneminde geldi, üstelik 2-3 gün öncesinden reklam yaptılar.Kimi kandırıyorsunuz, belliki anketler iyi gitmiyor,bu sefer mağdur edebiyatı da yapadılar,oy peşinde koşuyorlar.

  • mali11 Haziran 2018 21:14

    Bu operasyonlara çok geç kalındı bile. Bölge Türkiye için tehdit alanı olmaktan çıkarılacak. Terör bataklığı kurutulacak. Allah ordumuzun yardımcısı olsun.

  • elif11 Haziran 2018 20:27

    botoksu çok yaptırmış, kaşları bir anormal olmuş.

  • lale11 Haziran 2018 20:26

    asıl vatan hainleri geçen hafta kadile operasyon yapılacak diye davul çalıp, teröristlerin kaçmasına izin verenlerdir. Bugün dağın taşın bombalanmasının kimseye faydası yok. Oslo'da Pkk ile pazarlık yapan, Haburda teröristleri davul zurna ile karşılayan, Diyarbekir'de megri megri çeken, Dolmabahçe Sarayında Abdullah Öcalanının mektubunu okutanların vatan sevgisine hayranım doğrusu. Utanın utanın...

  • semih 11 Haziran 2018 19:53

    seçim yatırımı baktılar oylar istediği gibi değil ne yapalım bi kandil patlatak belki cansuyu olur. ama nafile. bide miting yapıyor arkadasım belediye çalışanı herkesi zorla mitinge götürüyorlar ve yoklama alıyorlar yazık ne hale geldik

  • kenan11 Haziran 2018 19:13

    hayatınız yalan işiniz talan.

  • Ahmet kurt11 Haziran 2018 18:22

    Bu kadar hükümet ve millet düsmaninin oldugu baska bir ülke yoktur..Adamlar 16 sene icinde dolar bazinda avrupali bir vatandasin alim gücünü refahini memlekete getirmis ..hatta bunu avrupali bir insan gibi calisip üretmeyen bir ülkeye getirmis hala reel olmayan buraya yazanlar icin sesleniyorum.. basaramayacaksiniz..agababalarinizin kurdugu düzen bozulacak bosuna internet ortaminda cemkirmeyin..

  • hakan11 Haziran 2018 19:15

    ne alım gücünden bahsediyon la şaka mısın sen. asgari ücret 1600 lira. istanbulda en kötü ev kirası 1000 lira. pazarda elmanın kilosu 5 lira. uyan uyan.

  • kim bunlar11 Haziran 2018 17:30

    Bakıyoruz hainlere vurular darbe içimizdeki alçakları şerefsizleri kansızları kafirleri rahatsiz ediyor bu alçaklara rağmen VUR mehmetçiğim VUR bu kanı bozukra rağmen VUR dönmelere rağmen Vur İSRAİL p.......... rağmen VUR MEHMETÇİĞİM

  • lale11 Haziran 2018 16:48

    operasyon filan yapıldığı yok. geçen hafta haber verdiler, şimdi de göstermelik uçak bombardımanı yapıyorlar

  • AHMET ÖZBİR11 Haziran 2018 18:46

    lale'ni kim soldurdu, AFRİN'den kahpeleri kim temizledi? Allahın izniyle KANDİL'DEKİ ÇEKİP ÇIKARTMALAR DA ETKİSİZ HALE getirilecek!..

  • mehmet yılmaz11 Haziran 2018 17:45

    sen yemişin operasyonu kandil lalesi.

  • kim bunlar11 Haziran 2018 17:25

    sarhoş kafa dünyadan haberi olmayan renksiz

  • emekci11 Haziran 2018 16:46

    botoks yaptırdığı çok belli oluyor, biraz dengeli yapın botoksu

  • cafer11 Haziran 2018 16:25

    TAM ZAMANI CUK DIYE OTURDU SOMDIYE KADAR NE BEKLENIYORDU AFERIN BIZE ZAFER CUMHURUNDUR

  • İsmail11 Haziran 2018 16:00

    Artık gerçekden bişey anlamıyom hersey seçimi beklişyormuş hükümet 17 yıldır görevde nedenşimdi allaha havale ediyorum artık yazmıyorumda

  • kim bunlar11 Haziran 2018 17:26

    hainler geberiyor alçaklar geberiyor bakıyoruz icimizdeki yerli ateist solcular da kuduruyor

  • mehmet yılmaz11 Haziran 2018 16:50

    ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 7.4 KALKINMIŞ TÜRKİYENİN karşısında kraliçe ve soroz karalar bağlamış.

  • keklik11 Haziran 2018 15:40

    adamlara önceden haber verenler cezalandırılsın. 2-3 gün önce bazı hain siyasetçi kandile operasyon yapılacağı bilgisini basına sızdırdı, pkklılar kaçtı

  • Ahmet kula11 Haziran 2018 15:31

    Yine ayni adamlar ayni yorumlar...demekki hükümet dogru yolda..

  • seven11 Haziran 2018 16:47

    17 yıldır niye gitmedi de şimdi gidiyor? oy için olduğu belli değil mi? geçen hafta biz geliyoruz diye niye haber verdiler? bu sorular hiç aklınıza gelmiyor mu?

  • AHMET ÖZBİR11 Haziran 2018 15:26

    REİS 40 yıldır vatana kıyan bu soysuzların tümünü imha edin, Türkiye'nin gündeminden terörü ve teröristleri çıkarın. Bunların sivil ayağını da mutlaka kırın!..

  • tam traji komik11 Haziran 2018 15:16

    Türkiyede pkk , İran da pejak , ırakda peşmerge , suriyede pyd aslında hepsi paralı asker ve şu an suriyede sdg oluyorlar kandil boş orada kimse yok !!! Ama iktidar 7 haziran dan beri bunlarla savaştığını söylüyor bunu ispatlaması gerekli biz sehit cenazeleri ile kahroluyorsak medya terörist cenazelerinide göstersin bakalım !!! NİYE GİZLİYORLAR ? ÇÜNKÜ ÖYLE BİR OLAY YOOOK !!!

  • bu dünyadan biri11 Haziran 2018 15:07

    16 yıldır niye başlatılmadı? Nihayet Pkk nın terör örgütü olduğu aklınıza mı geldi? Yoksa seçim yatırımı mı? Oslo da neler konuşuldu? Açılımda hangi tavizler verildi? Neden verildi bu tavizler? Soru çokta yanıt gelmez. Niye çünkü yüzeysel düşünce sarmış etrafımızı. Pkk ile anlaşmaya barış diyenler şimdi Hdp ye terör örgütü diyorlar.

  • Okie Dokie11 Haziran 2018 14:46

    Kandil günü kandile operasyon başlaması güzellll.