E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiKanada Erbil'e ticari temsilcilik açtı---

Kanada Erbil'e ticari temsilcilik açtı

Kanada Erbil'e ticari temsilcilik açtı
14 Şubat 2014 - 05:59 borsagundem.com

Bağdat ve Basra'dan sonra Erbil'e geçen Kanada Devlet Bakanı Yelich, ticari temsilciliğin açılışını gerçekleştirdi

Kanada, Kuzey Irak'ta hizmet vermek üzere Erbil’de ticaret temsilciliği açtı.

Kanada Konsolosluk ve Dış İlişkilerden Sorumlu Devlet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, resmi bir ziyaret için Irak’ta bulunan Bakan Lynne Yelich’in, Bağdat ve Basra’dan sonra geçtiği Erbil’de, Ticaret Temsilciliği Ofisi’nin açılışını yaptığı duyuruldu. Bağdat’ta Kanada-Irak, Erbil’de de Kanada-Kürdistan Ticaret İlişkileri konulu konferanslara katıldığı kaydedilen Bakan Yelich, açıklamasında, “Kanada olarak Irak’ın altyapısının yeniden inşasına, doğal kaynaklarının geliştirilmesine ve halkının refahını artırmaya katkıda bulunmak istiyoruz. Irak’ın siyasal ve sosyal kalkınması için, ekonomik fırsatlar yaratmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Irak Başbakanı Nuri El-Maliki, Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari ve Kürdistan Özerk Bölgesi Başkanı Mesut Barzani ile de görüşen Bakan Lynne Yelich, Kuzey Irak Ticaret Temsilciliği’nin, Kanadalı ve bölge işadamları için yeni fırsatlar doğuracağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)