E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKamu işçilerinin ikramiye tarihleri belli oldu---

Kamu işçilerinin ikramiye tarihleri belli oldu

Kamu işçilerinin ikramiye tarihleri belli oldu
11 Temmuz 2020 - 09:52 borsagundem.com

Taşeron şirketlerden kadroya geçen sürekli işçiler ve kamu işçilerine verilecek ikramiye ödemelerinin tarihleri belli oldu. İlave tediyenin birinci yarısı 27 Temmuz'da, diğer yarısı 14 Aralık'ta ödenecek.

6772 sayılı kanun gereği Devlet ve Ona Bağlı Müesseselerde çalışan işçilere ilave tediye ödemesi yapılıyor. 

Yılda 52 günlük verilen ikramiyenin birinci yarısı 27 Temmuz'da diğer yarısı 14 Aralık'ta ödenecek.

Ayrıca 4/D’li sürekli işçilere bayram öncesi 75 lira bayram harçlığı verilecek.

Ödemeler; Genel ve katma bütçeli kurumlar, Özel bütçeli idareler, sermayesinin yarısından fazlası devlete ait olan kurum ve kuruluşlar, kamu iktisadi teşekkülleri, belediye ve özel idarelerde "hizmet akdi" ile çalışan işçileri kapsıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ferhat denizhan11 Temmuz 2020 13:36

    Bende bir savunma sanayinde kamu personeliyim el emegimle ekmek parami kazanan biriyim ben yaptığım işin zorluğunu ve önemini bilen biri olarak ben bu şekilde yazanlara Allah vicdan versin diyorum ve hakkımı onlara helal etmiyorum yazıklar olsun

  • veri11 Temmuz 2020 11:02

    adamlar yattığı yerden asgari ücret kadar ikramiye alıyorlar hakmı bu..?

  • Ferhat Denizhan 11 Temmuz 2020 13:31

    Veri isimli zatı muhterem sen ne isle ugrasiyorsun bilmiyorum ama ben 2.hava ikmal bakım komutanligi nda kamu personeli uçak bakım teknisyeni olarak calisiyorum o uçaklar bizim emeklerimizle uçuyor ben ozeldede çalıştım bukadar sorumluluk altında değildim sen ne şartlarda ekmek parası kazandığımız bilmiyorsun keşke seni bir haftalığına yanima alabilip yaptığım işleri sana yaptıysam bu şekilde konusamazsin boş boş sahte isimle konuşması yazması kolay biraz insan olun emeğe saygı gösterin kimse bedavadan kamu personeli olmadı ve yattığı yerden ekmek parası kazanıyor ayrıca ben hakkımı sana helal etmiyorum bukadarda net yazıyorum şimdiye kadar çok şey okudum bizim hakkımızda daha ilk defa birine cevaz yazıyorum.

  • Yusuf11 Temmuz 2020 12:11

    Nerden biliyorsun yattıklarını pandemi döneminde çalışırken öyle demiyordun ama