E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadir Mısıroğlu'ndan Atatürk'e hakaret---

Kadir Mısıroğlu'ndan Atatürk'e hakaret

Kadir Mısıroğlu'ndan Atatürk'e hakaret
10 Kasım 2014 - 05:54 borsagundem.com

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde yazar Kadir Mısıroğlu'ndan saygısızlık. Mısıroğlu, Atatürk'ün ölüm saatinde tuvalet gitmeyi tavsiye etti

A Haber televizyon kanalında yaptığı tarih programlarıyla bilinen İslamcı yazar Kadir Mısıroğlu, 10 Kasım nedeniyle paylaştığı bir mesajda Atatürk'e hakaret etti. Mısıroğlu'nun resmi Facebook sayfasından paylaşılan afişte; "10 Kasım'da saat 09:05'te kenefe (tuvalete) gidin" diye yazıldı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu günden bu yana tam 76 yıl geçti. bugün, yani 10 Kasım 2014 saat 09:05'te tüm Türkiye saygı duruşuna duracak.

Türkiye Atatürk'e saygısını göstermek için anmalar düzenlemeye hazırlanırken, İslamcı yazar Kadir Mısıroğlu insanlara o saatte tuvalete gitmelerini söyledi. Afişte ayrıca "Husumetinizi, hissiyatınızı diri tutun" diye yazıldı.

Mısıroğlu aynı çağrıyı yılbaşı gecesi için de yaptı...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nevzat Dağlı12 Kasım 2014 21:31

    Kenefçiye hediye dörtlükler On Kasım dokuz beşte sifon çeken kenefçi, Yediği haltı* bize takdimde sırıtıyor. Yanında olmalıydı bir zurnacı bir tefçi, Yazık kendi gazıyla oynayıp kırıtıyor. Atatürk’e hakaret yiğidin işi değil, Bazen kimi yaratık usulen olur kadir*. Alt tarafla düşünen çok makbul kişi değil, İlham gelir kenefte, pislikle dolar sadır. Nüfusta oğlu olsa hicap duyardı Mısır, Atatürk’e küfreden bu velet kimdir diye. Buna manzume yazdık, biz de işledik kusur, Aslında vermeliydik tezekten bir hediye. Halk Ozanı Karamanlı Nevzat Halt: Uygun olmayan, beğenilmeyen şey. Kadir: Değer, kıymet, itibar. Sadır: Yürek, kalp.

  • fafa10 Kasım 2014 20:50

    Kadir Mısıroğlu sen nasıl Müslümansın?Ölen bir kimsenin arkasından böyle konuşulur mu?Müslüman!Kin ve nefret Allah seni bildiği gibi yapsın.

  • secret10 Kasım 2014 14:20

    En sevdiğim yazardır. Fakat Atatürke hakaret edeceğini ulu orta açıklayacağı hiç aklıma gelmemişti. Bence bu hakaretten çok ülkemizde artık Özgür Düşüncenin paylaşılabileceğinin en büyük göstergesi. Cumhurbaşkanına hakaret edenede hiç bir şey olmuyor sonuçta.

  • leo10 Kasım 2014 07:36

    Bu adam ne içiyor böyle ...hep uçuyor